Recept voor boterham met roergebakken tomaat en tuinkers
5 mei 2012
Een heerlijk warm ontbijtje. Supereenvoudig om te maken, en het smaakt heel bijzonder!
Een heerlijk warm ontbijtje. Supereenvoudig om te maken, en het smaakt heel bijzonder!
Ontbijtgerecht voor 2 personen.
Boodschappenlijstje:
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel balsamico-azijn
- 4 sneetjes zuurdesembrood
- tuinkers
- 250 gram kerstomaatjes
Aan de slag!
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een ruime koekenpan.
- Roerbak 250 gram kerstomaatjes tot ze open beginnen te knappen.
- Blus ze af met 1 eetlepel balsamico-azijn.
- Breng het geheel op smaak met zout en peper.
- Beleg de sneetjes zuurdesembrood met de tomaatjes en strooi er wat tuinkers overheen.
Credits
Tekst: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Visagie: Désirée van Dijk.