Placeholder

Romige aardappelsalade met kappertjes en uitjes

Lekker fris bijgerecht door de yoghurt in de dressing.

Lekker fris bijgerecht door de yoghurt in de dressing.

Bijgerecht voor 4 personen.

Boodschappenlijst:

• 750 g vastkokende aardappels

• 75 g rucola

Voor de yoghurtdressing

• 150 g Griekse of Turkse yoghurt

• 1 el mayonaise

• 2 el kappertjes

• 3 bosuitjes, in dunne ringen.

Aan de slag:

Boen de aardappels goed schoon en snijd ze in stukjes van ca. 3 cm * Kook de aardappels in een pan met water en wat zout in ca. 10 minuten gaar * Giet ze af en laat ze afkoelen * Meng intussen in een kommetje alle ingrediënten voor de yoghurtdressing * Breng op smaak met zout en peper * Meng in een schaal de aardappels met de dressing en schep er de rucola door * Lekker bij gebakken kip- of zalmfilet.

Bereidingstijd: ca. 20 minuten.

Recepten: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Al Mara, Constantinopel, Nijhof, Zara Home.