Wraps met kerriekip en mango
4 augustus 2011
Altijd weer feestelijk zo’n wrap. Ze zijn zowel warm als koud lekker.
Altijd weer feestelijk zo’n wrap. Ze zijn zowel warm als koud lekker.
Lunchgerecht voor 4 personen.
Boodschappenlijstje:
1 rode paprika
1 rijpe mango
2 el olie
500 g kipfilet, in reepjes
1 teen knoflook, fijngehakt
2 tl hot curry (poeder)
2 el gemalen kokos
4 grote bloemtortillas
75 g gemengde sla (zakje)
Aan de slag!
Verwijder bij de paprika de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. * Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. * Verhit de olie in een ruime koekenpan of wok en bak de kip ca. 3 minuten. * Voeg de knoflook en paprika toe en bak alles al omscheppend ca. 2 minuten. * Meng er de mango, curry en kokos door en roerbak het geheel nog 1-2 minuten. * Voeg zout en peper naar smaak toe. * Verdeel de sla over de tortillas en schep er het kipmengsel op. * Rol de tortillas stevig op, snijd ze schuin doormidden en steek ze vast met een prikker.
Recepten: Tal Maes. Foto's: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Styling: Desirée van Dijk.