Placeholder

Wraps met kerriekip en mango

Altijd weer feestelijk zo’n wrap. Ze zijn zowel warm als koud lekker.

Altijd weer feestelijk zo’n wrap. Ze zijn zowel warm als koud lekker.

Lunchgerecht voor 4 personen.

Boodschappenlijstje:

1 rode paprika

1 rijpe mango

2 el olie

500 g kipfilet, in reepjes

1 teen knoflook, fijngehakt

2 tl hot curry (poeder)

2 el gemalen kokos

4 grote bloemtortillas

75 g gemengde sla (zakje)

Aan de slag!

Verwijder bij de paprika de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. * Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. * Verhit de olie in een ruime koekenpan of wok en bak de kip ca. 3 minuten. * Voeg de knoflook en paprika toe en bak alles al omscheppend ca. 2 minuten. * Meng er de mango, curry en kokos door en roerbak het geheel nog 1-2 minuten. * Voeg zout en peper naar smaak toe. * Verdeel de sla over de tortillas en schep er het kipmengsel op. * Rol de tortillas stevig op, snijd ze schuin doormidden en steek ze vast met een prikker.

Recepten: Tal Maes. Foto's: Peter Kooijman. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. Styling: Desirée van Dijk.