Placeholder

Recept voor pizza pasteitjes

Met deze pizza pasteitjes kun je alle kanten op. Je kunt allerlei ingrediënten naar keuze gebruiken zoals, ui, tomaat, courgette, aubergine, salami of mozzarella. In plaats van een pizzabodem gebruiken we bladerdeeg pasteitjes, hierdoor staan de pizza pasteitjes al snel in de oven.

Met deze pizza pasteitjes kun je alle kanten op. Je kunt allerlei ingrediënten naar keuze gebruiken zoals, ui, tomaat, courgette, aubergine, salami of mozzarella. In plaats van een pizzabodem gebruiken we bladerdeeg pasteitjes, hierdoor staan de pizza pasteitjes al snel in de oven.

Voor 2 personen.

Boodschappenlijstje:

  • 4 bladerdeegpasteitjes
  • 200 ml frito (gezeefde tomaten)
  • 1 rode ui
  • een paar cherrytomaatjes
  • 4 eetlepels mais
  • handjevol geraspte kaas
  • eventueel andere groenten zoals prei en courgette

Aan de slag!

  1. Begin met het voorverwarmen van je oven op 180 graden.
  2. Snipper het uitje en snijd de bieslook fijn.
  3. Meng in een kommetje de tomaten frito met het uitje, de bieslook en de maïs.
  4. Snijd het kapje van de bladerdeegbakjes en vul de bladerdeegbakjes met de groentesaus.
  5. Strooi een beetje geraspte kaas over de top en zet de pizza pasteitjes voor circa 20 minuten in de oven.

Bereidingstijd: 15 min. + circa 25 min. in de oven

Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com

Klik hier voor meer recepten.