Recept voor zelfgemaakte kaasbroodjes
2 november 2013
Eet je graag kaas op je broodje? Dan vind je dit vast ook lekker: zelfgemaakte kaasbroodjes. Voeg er eventueel een plakje ham aan toe. Mmmm….
Eet je graag kaas op je broodje? Dan vind je dit vast ook lekker: zelfgemaakte kaasbroodjes. Voeg er eventueel een plakje ham aan toe. Mmmm….
Recept voor 2 kaasbroodjes.
Boodschappenlijstje:
- 2 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
- stuk kaas
- snufje peper/zout
- evt. 1 ei en andere kruiden zoals bieslook, paprikapoeder
Aan de slag!
- Verwarm je oven voor op 200 graden.
- Snijd 1 plakje bladerdeeg door midden.
- Rol de helft van het bladerdeegvelletje een beetje uit met een deegroller.
- Leg een reepje kaas in het midden van het bladerdeegvelletje die je niet hebt uitgerold.
- Leg het uitgerolde bladerdeegvelletje er overheen en druk de randjes aan met een vork.
- Maak eventueel een paar inkepingen in het bladerdeeg aan de bovenkant en bestrijk de kaasbroodjes met wat ei.
- Zet de kaasbroodjes voor circa 15 minuten in de oven en smullen maar!
Bereidingstijd: 30 min.
Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com
Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl