Recept voor gevulde ham-eihapjes
16 november 2013
Deze ham-eihapjes zijn een heerlijk tussendoortje. Ook lekker om morgenochtend als ontbijt te maken. Mmmmm….
Deze ham-eihapjes zijn een heerlijk tussendoortje. Ook lekker om morgenochtend als ontbijt te maken. Mmmmm….
Boodschappenlijstje:
- plakjes ham
- eieren
- eventueel een (bos)uitje
- kruiden zoals een snufje peper, paprikapoeder, peterselie
Aan de slag!
- Verwarm je oven voor op 200 graden.
- Vet een muffinvorm in met een beetje boter of olie.
- Doe 1 of 2 plakjes ham in een muffinvormpje.
- Zorg ervoor dat de ham een beetje tegen de randjes zit.
- Breek vervolgens een ei boven het muffinvormpje in de ham.
- Je kunt ook eerst het ei boven een beker breken, het ei even door elkaar klutsen en op smaak brengen met wat kruiden.
- Verdeel in het ei eventueel een gesnipperd (bos)uitje.
- Zet de ham-eihapjes vervolgens voor circa 15 t/m 20 minuten in de oven totdat het ei goed gestold is.
Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com
Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl