Recept voor wraps uit de oven
1 december 2013
Je kunt van alles maken met wraps: lunchgerechten, borrelhapjes, of… een heerlijke maaltijd zoals deze. Yum!
Je kunt van alles maken met wraps: lunchgerechten, borrelhapjes, of… een heerlijke maaltijd zoals deze. Yum!
Recept voor 8 wraps
Boodschappenlijstje:
- 150 gram gehakt
- 1 paprika
- 1 ui
- 1 rode peper
- 1 teentje knoflook
- 2 blikjes tomatenblokjes
- geraspte kaas
- 1 theelepel basilicum
- snufje peper
- 8 wraps
Aan de slag!
- Verwarm je oven voor op 200 graden.
- Snipper een uitje, snijd een paprika in blokjes, het teentje knoflook fijn en de rode peper in dunne ringetjes.
- Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de knoflook, rode peper en de knoflook.
- Voeg na circa 2 minuten het gehakt toe en bak dit rul.
- Als het gehakt gaar is, voeg je 1 blik tomatenblokjes toe, een snuf peper en de basilicum.
- Laat dit ongeveer 5 minuten pruttelen.
- Verdeel daarna de helft van het andere blikje met tomatenblokjes over de bodem van de ovenschaal.
- Vul de wraps met het gehaktmengsel en rol de wraps op.
- Leg alle wraps naast elkaar in de ovenschaal en verdeel de andere helft van de tomatenblokjes over de wraps.
- Verdeel wat geraspte kaas over de wraps en zet de wraps voor circa 10 minuten in de oven totdat de kaas gesmolten is.
- Serveer de wraps uit de oven met een lekkere salade.
Bereidingstijd: 20 min. + 10-15 min. in de oven
Kijk voor meer heerlijke recepten op www.lekkerensimpel.com
Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl