Recept voor geitenkaaspakketje
25 december 2015
Ga je gourmetten met Kerst? Dan hebben we alvast een leuke tip voor je: deze heerlijke geitenkaaspakketjes. Succes gegarandeerd!
Ga je gourmetten met Kerst? Dan hebben we alvast een leuke tip voor je: deze heerlijke geitenkaaspakketjes. Succes gegarandeerd!
Gourmetgerecht, 4 personen
Boodschappenlijstje:
–2 el pijnboompitten
–1 courgette
–200 g zachte geitenkaas (bijv. Bettine naturel)
–honing
Extra: cocktailprikkers
Aan de slag!
Voorbereiden:
Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin en schud ze op een bord. Snijd de courgette in de lengte in 8 dunne plakken. Verdeel de geitenkaas in 8 stukjes. Omwikkel de geitenkaas met de courgette. Steek de pakketjes vast met een prikker en bestrooi ze met zout en peper.
Gourmet:
Bak de geitenkaaspakketjes op de bakplaat of in een pannetje bruin en gaar. Leg ze op een bord en besprenkel met een beetje honing. Strooi er wat pijnboompitten over.
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Klik hier voor alle recepten op Vriendin.nl
Recepten: Janneke Philippi. Fotografie: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Jacqueline Pietrowski. M.m.v. Ikea, Dille & Kamille, Bedazzle, Studio Bazar.