Recept voor wraps met groene asperges en ham
28 maart 2014
Eet eens andere wraps dan normaal, met groene asperges en ham. Lekker!
Eet eens andere wraps dan normaal, met groene asperges en ham. Lekker!
Lunchgerecht, 4 personen
Boodschappenlijstje:
- 500 g groene asperges
- 3 el mayonaise
- 2 tl grove mosterd
- 4 (meergranen) tortilla’s
- 150-200 g achterham
- 75 g bladspinazie of rucola
Aan de slag!
- Snijd de houtachtige onderkanten van de asperges af (2-3 cm).
- Kook de asperges in ruim water met zout in ca. 4 minuten beetgaar. Giet ze af.
- Meng in een kommetje de mayonaise met mosterd. Verwarm de tortilla’s volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Bestrijk ze dun met het mayonaisemengsel, beleg ze met ham en verdeel de asperges en wat spinazie of rucola erover.
- Rol de tortilla’s stevig op en snijd schuin ze doormidden.
Bereidingstijd: 15 minuten
Productie: Tessa Klösters. Recepten: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Yvonne Jimmink. Met medewerking van Dille & Kamille, Studio Bazar, Ikea, Portazul.