Placeholder

Recept voor wraps met kip, Parmezaan en balsamico-dressing

Hou jij wel van wraps? Probeer deze wraps met kip, Parmezaan en balsamico, mmm!

Hou jij wel van wraps? Probeer deze wraps met kip, Parmezaan en balsamico, mmm!

Hoofdgerecht, 4 personen

Boodschappenlijstje:

  • 2 el olijfolie
  • 500 g kipfilet
  • 100 g gemengde sla (bijv. jonge bladsla)
  • 2 rijpe avocado’s, gepeld en in blokjes
  • 1/2 rode ui, in dunne ringen
  • 75 g parmezaansekaasflinters
  • 6 (meergranen)tortilla’s

Voor de dressing:

  • 4 el olijfolie
  • 1 el balsamico-azijn
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 tl mosterd

Aan de slag!

  1. Meng in een kommetje alle ingrediënten voor de dressing door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak de kipfilets afhankelijk van de dikte in 8-12 minuten gaar en goudbruin.
  3. Leg ze op een plank en snijd ze in reepjes.
  4. Meng in een kom de sla, avocado’s, ui, parmezaan, kip en dressing.
  5. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzing op de verpakking. Verdeel de salade erover, rol ze stevig op en snijd ze schuin doormidden.

Bereidingstijd: 20-25 minuten.

Productie: Tessa Klösters. Recepten: Tal Maes. Foto’s: Peter Kooijman. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Yvonne Jimmink. Met medewerking van Dille & Kamille, Studio Bazar, Ikea, Portazul.

Klik hier voor meer recepten op Vriendin.nl.