Recept voor hangop, frambozen en lange vingers
14 mei 2014
Oh wauw, van dit toetje krijgen wij spontaan trek! Hangop, frambozen en lange vingers, een perfecte combinatie.
Oh wauw, van dit toetje krijgen wij spontaan trek! Hangop, frambozen en lange vingers, een perfecte combinatie.
Nagerecht, 1 persoon.
- 200 gram hangop
- handjevol frambozen
- 2 lange vingers
- 1 zakje vanillesuiker
- Doe als eerste de hangop in een bakje. Voeg hieraan het zakje vanillesuiker toe, en roer dit goed door. Doe de helft van de hangop voorzichtig in een mooi glaasje.
- Voeg vervolgens een handje frambozen toe aan de overige hangop. Meng dit goed door elkaar, en druk met een lepel op de frambozen zodat deze een beetje gepureerd worden. Ga net zo lang door totdat de frambozen en de hangop goed gemengd zijn.
- Schep daarna de overige hangop (met de frambozen) boven op de hangop die al in het glaasje zag. Verkruimel of rasp een lange vinger en strooi dit over de hangop in het glas. Afmaken met nog wat frambozen op het toetje en eventueel wat slagroom, poedersuiker of nog een lange vinger.
Klik hier voor meer recepten op Vriendin.nl.