Placeholder

Barbecue tip: aardappels met een spiesje van rozemarijn

Je partner zorgt tijdens de barbecue voor het vlees, maar jij wilt er nog iets gezonds bij. Daarom geven we je een recept om heel gemakkelijk heerlijke aardappels op de barbecue klaar te maken.

Je partner zorgt tijdens de barbecue voor het vlees, maar jij wilt er nog iets gezonds bij. Daarom geven we je een recept om heel gemakkelijk heerlijke aardappels op de barbecue klaar te maken.

Bij dit lekkernij heb je geen sausje of zout nodig. Door de rozemarijn krijgen de aardappeltjes genoeg smaak!

Voorbereiding:
Gebruik kleine aardappels en maak ze nauwkeurig schoon. De schil verwijder je niet. Prik met een satéprikker een gaatje door de aardappeltjes. Prik nu 2 kleine aardappeltjes op een takje rozemarijn. Nu is het spiesje klaar om op de barbecue gelegd te worden. 

Op de barbecue: 
Laat de spiesjes 8-10 minuten op de barbecue liggen. Af en toe omdraaien.