Placeholder

Breng een bezoek aan torenstad Zutphen

Historische panden, authentieke winkeltjes en stoere stadsmuren… Zutphen is bijna een openluchtmuseum, je kijkt er je ogen uit! Tel daar de gezellige terrasjes bij op en je hebt dé ideale bestemming voor een minivakantie.

Historische panden, authentieke winkeltjes en stoere stadsmuren… Zutphen is bijna een openluchtmuseum,
je kijkt er je ogen uit! Tel daar de gezellige terrasjes bij op en je hebt dé ideale bestemming voor een minivakantie.

Je ziet ze al van verre: de torens van de vele kerken, kloosters en stadspoorten die Zutphen rijk is. De Hanzestad aan de IJssel wordt niet voor niets ook wel torenstad genoemd. In de verschillende musea en overgebleven hofjes waan je je in de middeleeuwen. Liever shoppen en uit eten? Ook dat kan in de sfeervolle binnenstad, waar je talloze boetiekjes, speciaalzaken en restaurants vindt.

Verblijf
Je verblijft in het Inntel Hotels Resort Zutphen****. Via een mooie fi etstocht langs de IJssel ben je zo in het centrum. In het hotel kun je gratis gebruikmaken van de fitnessruimte en het zwembad, maar je kunt er ook tennis-, squash- en bowlingbanen huren. Bovendien maak je van hieruit leuke fietstochten over de Veluwe of door de Gelderse Achterhoek.

Prijzen en periode
Dit arrangement is te boeken voor 2 of 3 dagen en is geldig tot en met 21 december 2015. Een tweedaags verblijf boek je voor € 69,- p.p., een driedaags verblijf voor € 99,- p.p. Voor een eenpersoonskamer betaal je een toeslag van € 35,- per kamer per nacht.

Inbegrepen
• 1 of 2x overnachting in tweepersoonskamer
• 1 of 2x ontbijtbuffet
• tocht met fl uisterboot en bezoek aan Bonbonatelier Janson (t/m okt) óf Bio borrel & bites (okt t/m dec)
• gratis gebruik van fitness, zwembad, sauna en internet
• korting op het huren van een tennis-, squash- en/of bowlingbaan en op yogalessen

Niet inbegrepen
• toeristenbelasting à € 1,15 p.p.p.n.
• reserveringskosten à € 20,- per boeking

Informatie en reserveren
Voor meer informatie en reserveren kijk je op pharosreizen.nl/vriendin of bel je naar Pharos Reizen via 023 – 55 42 870 (lokaal tarief) met zoekcode 22069.