Placeholder

Hmm een heerlijk Moederdagrecept: hartige ontbijtmuffins

Koken en haar kinderen, dat zijn de liefdes in het leven van Miljuschka Witzenhausen, een van de gezichten van foodkanaal 24Kitchen. Miljuschka deelt met ons een van haar favoriete recepten.

Koken en haar kinderen, dat zijn de liefdes in het leven van Miljuschka Witzenhausen, een van de gezichten van foodkanaal 24Kitchen. Miljuschka deelt met ons een van haar favoriete recepten.

En laat het nou nét bijna Moederdag zijn. Handig te maken voor je eigen moeder of draag dit recept over aan jouw kids. Het wordt sowieso smullen.

Recept voor 6 muffins
– 
6 eieren
– 
6 volkoren boterhammen
– 25 gram gesmolten boter
– 
30 gram geraspte 30+ kaas
– 
zout en peper
– 
muffinvorm voor 6 muffins

Recept
1. 
Verwarm de oven op 175 graden.
2. 
Vet de muffinvorm in met boter.
3. 
Snijd de korsten van het brood. Bewaar deze om paneermeel van te maken.
4. 
Rol het brood nog wat platter met een deegroller. Duw in muffinvorm het brood.
5. 
Breek in iedere vorm een ei en strooi er wat kaas op.
6. 
Zet 18 minuten in de oven. Bestrooi met zout, peper en gehakte bieslook.

Eet smakelijk!