Recept voor garnalenrijst met doperwten
Tekst: Vriendin
18 mei 2017
Een heerlijk fris gerecht, makkelijk en snel te maken! Hmm..
Een heerlijk fris gerecht, makkelijk en snel te maken! Hmm..
Ingrediënten:
• 4 cups witte rijst à la minute (magnetronrijst)
• 150 g tuinerwten (diepvries)
• 2 rode uien, gesnipperd
• 2 trostomaten, in blokjes
• 200 g knoflookgarnalen (koelvers)
• 1 bosuitje, in schuine ringetjes
Bereiding
Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen in de magnetron. Ontdooi de erwten in een zeef onder stromend warm water, tot ze net zijn ontdooid en heerlijk knapperig zijn. Laat ze goed uitlekken. Schep de erwten met de ui, de tomaat en de garnalen door de warme rijst. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep de garnalenrijst in 4 kommen en bestrooi met de bosui.
Meer van Vriendin