Recept voor speltpizza met geroosterde pompoen
28 september 2016
Advertorial – Maak deze overheerlijke herfstpizza. Lees snel wat je nodig hebt voor deze speltpizza met pompoen.
Advertorial – Maak deze overheerlijke herfstpizza. Lees snel wat je nodig hebt voor deze speltpizza met pompoen.
Bereidingstijd: 45 – 50 min
Boodschappenlijst:
-1 rol Tante Fanny vers spelt-pizzadeeg 400 g
-10 g rucola
-100 g fetakaas, gebrokkeld
-10 g bieslook, fijngehakt
-Geroosterde pompoendip
-1 pompoen, middelgroot, in parten gesneden
-1 el olijfolie
-5 blaadjes salie, fijngesneden
-3 el sap van 1 citroen
-1/2 tl gemalen komijn
-Pompoenpit pesto
-25 g pompoenpitten
-1 teentje knoflook, fijn gehakt
-1 bosje platte peterselie, fijn gehakt
-25 g half gedroogde tomaten
-1 kleine Spaanse peper, gedroogd, verkruimeld
-25 g Parmezaanse kaas, geraspt
-3-4 el extra vergine olijfolie
-1-2 el crème fraîche
Zo maak je het
Op Tantefanny.nl lees je hoe je deze pizza stap voor stap maakt.
Bron & foto: Tantefanny.nl