Placeholder

Robin Martens reageert in ‘Beau’ emotioneel op aanhouding

Actrice Robin Martens werd zaterdagnacht aangehouden, omdat ze een agent zou hebben geslagen. In ‘Beau’ vertelde ze gisteravond haar kant van het verhaal.

Actrice Robin Martens werd zaterdagnacht aangehouden, omdat ze een agent zou hebben geslagen. In ‘Beau’ vertelde ze gisteravond haar kant van het verhaal.

Een groot mes

De voormalig GTST-actrice werd in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden wegens mishandeling van een agent. Ze was in Castricum op stap met haar beste vriend Bas. Volgens de politie heeft Robin een agent meerdere keren in het gezicht geslagen, maar de actrice ontkent dat. Toen Robin de kroeg uitkwam, zag ze hoe een 17-jarige jongen werd gearresteerd, omdat hij zwaaide met een groot mes. De actrice benadrukt dat ze niets met dit incident te maken hadden. Haar beste vriend vroeg aan een politieagent om welke jongen het ging en werd volgens Robin direct naar de grond gewerkt.

Storm in een glas water

Daarna escaleerde de situatie. “Toen ben ik er impulsief naartoe gelopen, om de agent tegen te houden. Ik was heel erg aan het schreeuwen en raakte in paniek”, vertelde ze in het programma Beau. Robin werd in de uitzending bijgestaan door haar advocaat Peter Plasman. In haar herinnering heeft ze wel tegen de agent geschreeuwd, maar hem niet geslagen. Ze wilde wel haar excuses aanbieden aan de agent. “Als hij is geschrokken doordat ik schreeuwde of hem duwde, dan zeg ik daar vanuit mijn hart ‘sorry’ voor. Ik kan het niet aanzien als iemand van wie ik zoveel hou zo wordt toegetakeld”, aldus Robin. Volgens de manager van de actrice gaat het om een storm in een glas water. In november zal de officier van justitie met haar in gesprek gaan. Op Instagram plaatst Robin vandaag een post met de tekst ‘Bedankt voor alle lieve berichten en woorden! Hartverwarmend’.

Bekijk het volledige fragment in Beau hieronder.