Annemiek

Schattige gezinsuitbreiding voor boerin Annemiek en vriend Charlie

Onlangs maakte boerin Annemiek bekend de liefde te hebben gevonden bij Charlie. Naast een romantische vakantie, vonden de twee het ook al tijd voor gezinsuitbreiding.

Weekje weg

“Het plan is nu om samen een weekje weg te gaan, maar hoe of wat precies dat gaan we even laten afhangen van hoe het verder gaat met de coronamaatregelen in Europa”, vertelt Annemiek aan Shownieuws. “Van een roadtrip in IJsland tot een strandvakantie in Griekenland, we houden alle opties open.”

‘Muizenvanger in spé’

Ook hebben de twee er een gezinslid bij gekregen: kitten Skittles. Op Instagram deelt de boerin een foto van haar nieuwe dier. “Ben zo blij met mijn muizenvanger in spé”, schrijft ze.

Ontmoeting

Eerder liet Annemiek weten hoe zij en Charlie elkaar ontmoet hebben. Hij reageerde op een van haar video’s op Instagram, waarna Annemiek besloot een berichtje te sturen. “Ik dacht: ‘wow, wie ben jij dan?’ dus ik ging naar zijn pagina toe en toen ben ik hem gaan volgen. Toen stuurde hij een berichtje met wat leuk dat je mij volgt en toen zijn we aan de praat geraakt en niet meer gestopt.”

Bron: Show.nl
Foto: KRO-NCRV