Eloise Van Oranje

Eloise van Oranje openhartig over studentenleven: ‘Het beste ooit’

Eloise van Oranje (18) is razend populair op Instagram en TikTok. In de podcast FOMOFIEL doet ze een boekje open over haar studentenleven.

Studententijd

Eloise studeert sinds een tijdje aan de Hoge Hotelschool en woont op een studentencampus. “Je woont gewoon met 260 studenten. En het is het beste ooit”, vertelt ze in de podcast FOMOFIEL van jongerenplatform Club Next. Ze deelt momenteel een kamer met iemand, maar wil het liefst op zichzelf wonen. “Het lijkt me veel leuker om dan je eigen keukentje te hebben en dat het echt wel schoner is.” En dat is niet zo vreemd, want Eloise deelt haar keuken nu met 24 andere studenten.

Liefdesleven

In een interview met Robbert Rodenburg vertelde Eloise onlangs openhartig over haar liefdesleven. Alleen dat had ze achteraf beter niet kunnen doen. “Ik had een keer in een interview gezegd dat ik met een jongen zat. Dat was donderdagochtend opgenomen en vrijdag had ik het uitgemaakt. Dus ik wil niet meer dingen erover zeggen”, aldus de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien.

Lees ook: Eloise van Oranje verrast volgers met totaal andere look

Luister de volledige podcast hier terug.