Astrid Harmjan B&b Vol Liefde

Zó verliep het aanzoek van Harmjan uit B&B Vol Liefde: ‘Het ging wel tien keer mis’

Het nieuws dat Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde verloofd zijn, is natuurlijk geweldig nieuws voor alle fans van het programma. In gesprek met RTL Boulevard hebben de twee vertelt hoe het prachtige moment van het aanzoek eraan toe ging.  Voordat het gesprek begint laat Astrid eerst haar prachtige verlovingsring zien. “Hij heeft wel…

Het nieuws dat Astrid en Harmjan uit B&B Vol Liefde verloofd zijn, is natuurlijk geweldig nieuws voor alle fans van het programma. In gesprek met RTL Boulevard hebben de twee vertelt hoe het prachtige moment van het aanzoek eraan toe ging. 

Voordat het gesprek begint laat Astrid eerst haar prachtige verlovingsring zien. “Hij heeft wel smaak”, zegt ze. 

Dolgelukkig 

Afgelopen zomer zagen we in B&B Vol Liefde hoe Astrid en Harmjan elkaar leerden kennen in Astrid’s B&B in Oostenrijk. En hoewel niet alles vanaf het begin zo soepel liep tussen de twee, zijn ze nu dolgelukkig met elkaar. Zo gelukkig dat Harmjan drie weken geleden de stoute schoenen aantrok om ‘zijn’ Astrid ten huwelijk te vragen. 

‘Het ging wel tien keer mis’

“Het moment suprême ging wel tien keer mis omdat er gasten binnenkwamen”, vertelt Harmjan. “De dame in kwestie wou zich nog drie keer omkleden voordat we naar het restaurant gingen, dus ik liep daar met zwetende oksels. Toen heb ik haar hand maar gepakt en toen zakte ik door mijn hoefjes.” 

Lees ook: Wat leuk: B&B Vol Liefde-Astrid en Harmjan zijn verloofd

Waanzinnig

Op de vraag hoe het moment voor Astrid was, met haar kinderen die erbij waren, antwoordt ze: “Het was waanzinnig. Het duurde eventjes voor ik dacht: o ja, nu gaat het gebeuren. Olivier sloeg meteen zijn armpjes om ons heen en Noah stond te giebelen achter de telefoon om het te filmen. Het was heel leuk.”

“Wat wij samen hebben, is voor heel weinig mensen weggelegd. Dit is zoiets intens”, vervolgt Astrid. “Verbondenheid die met geen pen te beschrijven is”, zegt Harmjan.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.