de beste dag om te trouwen

Dit is de beste dag om te trouwen in 2023

Sta je op het punt om eeuwige trouw aan je partner te beloven? Dan geef je misschien wel op de beste trouwdag van het jaar het jawoord.

Beste dag om te trouwen 2023

Het staat al in de sterren geschreven wat de beste dag is om te trouwen in 2023. Dat is namelijk woensdag 1 maart. Mocht het toeval zo zijn dat dit jouw trouwdatum is, dan heb je veel geluk. Het is misschien niet de populairste datum van het jaar om te trouwen, maar waarschijnlijk wel één van de mooiste.

Goede datum

Sowieso is maart astrologisch gezien een goede maand om te trouwen, meldt Elite Daily. Om te verklaren waarom 1 maart zo’n goede datum is om te trouwen, moeten we wat dieper duiken in de astrologie en de stand van de planeten op die datum. Venus en Jupiter staan in Ram, wat normaal gesproken voor wat uitdagingen zorgt. Maar omdat de planeten samen met de zon en maan op 1 maart een harmonieuze driehoek vormen, is het de perfecte dag om de liefde te vieren.

Omdat Ram een actiegericht sterrenbeeld is, laat je er liever geen gras meer over groeien: je kunt niet wachten om in het huwelijksbootje te stappen. Door de stand van Vissen, een liefdevol sterrenbeeld, ben je op deze datum gevoelig, een tikkeltje emotioneel en heb je het verlangen om anderen te koesteren. Het kan niet anders dan dat dit een mooie dag wordt.

Trouwboekje

Het lijkt zo makkelijk: een bruidsjurk, een locatie, die tweehonderd houten witte klapstoeltjes die overal op Pinterest staan, een ring, een jawoord en wat tranen. Toch bleek ook Aaf Brandt Corstius niet immuun voor de stress, de tranen, de ontroering en de oprechte gekte die zich kunnen voordoen tijdens het voorbereiden. Als ze nog eens trouwt dan volgt ze alle tips in dit boekje. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Trouwboekje
Bekijk bij bol.com

Benieuwd wat de minst gunstige trouwdatum van het jaar is? Je leest het hier.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Elite Daily
Foto: Getty Images