Martijn Nicole Mafs

Bezoekje Martijn en Nicole zorgt voor opschudding in MAFS: ‘Wie de puntje puntje ben jij?’

Het was dé grote verrassing in de aflevering van Married At First Sight woensdagavond: het bezoek van Martijn en Nicole tijdens het koppelweekend. En dat zorgde voor veel opschudding in het vakantiehuis. 

Tijdens het koppelsweekend wordt er veel gepraat met de experts over het experiment. Maar er is ook genoeg tijd voor ontspanning. Zo is het ‘s avonds tijd voor een gezellig karaoke feest, maar wat de koppels nog niet weten is dat er een verrassing voor de deur staat. 

Verrassing!

“Ik heb enorm veel zin om naar binnen te gaan. Ik ben nieuwsgierig naar hun gezichten. Ik vind het spannend”, vertelt Martijn. De meeste mannen kennen Martijn nog van de testdagen of van de dag dat ze te horen kregen dat ze aan Married At First Sight mee mochten doen. Maar Stephan en Patricia kennen Martijn bijvoorbeeld helemaal niet. 

‘Wie de puntje puntje ben jij?’

Stephan trekt zich al vrij snel terug nadat Martijn in het huis gearriveerd is. “Autoritair, attitude van hier tot Tokio en ik dacht: wie de puntje puntje ben jij?” vertelt hij voor de camera over Martijn. Niet zo gek dat Stephan zijn twijfels heeft. Martijn vraagt namelijk al vrij snel om een kusje van Stephans kersverse vrouw Patricia, die daar niet op ingaat. “Normaal kan je veel meer hebben, maar je bent een stuk labieler door alles wat je meemaakt. Dan komt er zo’n figuur binnen en dan denk ik: ik ga weg of anders…”

Lees ook: Oh nee! Huwelijk tussen Wilfred en François in MAFS verkeert in zwaar weer

‘Rode vlag-situatie’

Stephan geeft wel toe dat Martijn er zelf niks aan kan doen. Maar iets in mij zegt: rode vlag-situatie.” Op zijn kamer wordt hij emotioneel. “Ik kan het niet uitleggen. Dit is zo lang geleden dat iemand dit bij mij gedaan heeft. En nogmaals: hij kan er niets aan doen. Op de een of andere manier komt er iets naar boven.”

Paula en Martijn

Paula heeft ondertussen een gesprek met Martijn over zijn stukgelopen huwelijk: “We weten alle verhalen niet”, vertelt ze. Ook herkent ze bepaalde dingen uit zijn verhaal. “Net als bij ons: als de klik er niet is…” Voor de camera vertelt Martijn wel dat hij teleurgesteld is dat zijn huwelijk is geëindigd.  “Als ik hen allemaal zo zie, dan zie ik allemaal goede matches. En dan denk ik: jammer, ik had hier ook kunnen staan met mijn geliefde. Maar ja, het is mij niet gegund.” Tegen Maarten zegt hij: “Ze hadden het om moeten draaien. Ze hadden Paula aan mij moeten koppelen en Nicole aan Remco. Dan was het klaar geweest.” Volgens Maarten kan dat nog steeds. “Nee, dat komt wel goed, joh”, lacht Martijn.

‘Stoppen met liegen’

Ondertussen is Nicole ook op het feest, al is zij er al vrij snel klaar mee. “Ik had het al verwacht. Hij is een flirt.” Ze neemt afscheid van alle koppels en ook tegen Martijn zegt ze kort nog iets. “Je kunt stoppen met liegen, dat zou fijn zijn.” Waarop Martijn reageert: “Deze leugenaar zegt jou weer gedag. Dankjewel voor je komst.”

Married At First Sight zie je iedere dinsdag en woensdag om 20.30 uur op RTL 4. Op Videoland kun je het programma terug- en vooruitkijken. 

Bron: RTL
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.