Pernille La Lau

Koffietijd-presentatrice Pernille la Lau verbreekt relatie

Het is een verdrietige periode voor Pernille la Lau, presentatrice van Koffietijd en kandidaat in de RTL 4-hit De Verraders. Via social media laat ze weten dat ze niet langer samen is met haar vriend.

Pernille la Lau zet punt achter relatie

‘The only way is up! Zo zie ik het leven als ik een bittere pil moet slikken’, begint Pernille, waarna ze de breuk aankondigt. ‘Zo is het bijvoorbeeld met het verlies van ons mooie programma Koffietijd dat ik al dertien jaar met volle energie en liefde maak met ons superfijne team. Het is een bittere pil om te slikken, maar die ervaringen maken mij juist ook dankbaar voor wat ik heb mogen ontvangen. Zo is het ook nu met de keuze in m’n relatie om ruimte te geven aan elkaar en ieder onze eigen weg te laten bewandelen.’

Vrienden

Ondanks de breuk zijn Pernille en haar ex-vriend vrienden. Daardoor ‘begrijpen ze elkaar goed’. ‘De afgelopen zes maanden konden we niet bij elkaar zijn. Door werk, maar bovenal door familieomstandigheden die alle aandacht nodig hebben. Zowel ik als mijn (nu dus ex-)partner vinden het belangrijk om er te zijn voor onze familie. Ook in een relatie wil je samen kunnen zijn en niet lange tijd van elkaar verwijderd (zijn).’

Alzheimer

De prioriteiten zijn duidelijk voor Pernille. Ze vindt dat ze realistisch moet zijn: zij wil graag in Nederland zijn om tijd door te brengen met haar vader, die Alzheimer heeft, en haar moeder. Haar ex-partner verblijft aan de andere kant van de wereld om er voor zijn familie te zijn.

‘We waren vrienden en werden meer samen. Dat was een supermooie tijd. Nu gaan we terug naar die dierbare vriendschap en blijven waarderen wat we elkaar hebben gegeven en geven’, sluit ze af.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP