Gtst

Van déze twee personages neemt GTST afscheid

Het was gisteravond voor veel kijkers van GTST nog spannend of ze nu echt afscheid moesten nemen van Marwan (Hassa  Slaby). Was hij echt van plan om Meerdijk, en daarmee zijn zoon Tom, te verlaten om samen met Stanley (Kenneth Herdigein) naar het buitenland te vertrekken?

Marwan heeft een druk leven in Meerdijk als mantelzorger en personal assistant. Het aanbod om met Stanley mee te gaan op een cruiseschip klinkt bij hem dan ook als muziek in de oren. Stanley werd onlangs namelijk gevraagd om als zanger mee te gaan op het schip. 

Zoontje achterlaten

Meerdijk zomaar verlaten zit er voor Marwan niet in, omdat hij zijn zoontje tijdelijk moet achterlaten. Demi (Noa Swan) is er in de eerste instantie dan ook niet blij mee dat de vader van haar zoontje vertrekt en ook opa Henk (Johnny Kraaijkamp jr.) is het er niet mee eens. 

Lees ook: Hilarisch: GTST-icoon Ludo verkleedt zich als soapdochter Nina

‘Bejaarde bemoeial’

Uiteindelijk draait iedereen toch bij. Dat was ook wel te verwachten omdat RTL al had bevestigd dat Marwan uit het programma zou gaan. Tijdens het afscheidsfeestje dat de personages organiseren biedt opa Henk gelukkig nog wel zijn excuses aan. “Ik moet geloof ik sorry zeggen. Je bent een topvader en ik ben een bejaarde bemoeial”, zegt hij tegen Marwan.

Bekendste verhaallijn

Sinds 2020 was Marwan te zien in de soap. Hij kwam samen met zijn broertje in Meerdijk om te helpen in de buurtsuper van hun vader. Een van de bekendste verhaallijnen van Marwan was dat hij per ongeluk de minderjarige Demi, die zei dat ze achttien was, zwanger maakte. 

Komt Marwan nog terug?

Of Marwan ooit weer terugkeert in GTST weten we niet, maar die kans is wel aanwezig. De cruise duurt in principe maar een paar maanden. Maar we weten allemaal dat tijd in een soap eigenlijk geen rol speelt. Wie weet…

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.