Voor déze twee sterrenbeelden wordt de zomer geweldig

Voor déze twee sterrenbeelden wordt de zomer geweldig

Nog héél even wachten en dan breekt de zomer weer aan. Natuurlijk hopen we op lekker weer, zwoele zomeravonden en misschien wel een fijne vakantie. Voor twee sterrenbeelden is het in ieder geval zeker dat zij een geweldige zomer tegemoet gaan. 

Is jouw sterrenbeeld Ram of Weegschaal? Maak je dan maar klaar voor de perfecte zomer!

Ram

Ram heeft geen makkelijke eerste maanden van 2023 gehad. Er waren een hoop beren op de weg, zoals verplichte moeilijke keuzes. Niet gek dat dit zijn weerslag had op je humeur. Maar vanaf juni draait dit helemaal bij. Je gaat positiever in het leven staan en komt helemaal uit je schulp. Jouw zomer staat in het teken van leuke uitjes en reizen en om het nog perfecter te maken, kan er ook een nieuwe baan of een nieuwe liefde op jouw pad komen. Wat een feest!

Lees ook: Deze sport past het beste bij jou op basis van je sterrenbeeld

Weegschaal

Jij staat altijd paraat voor anderen en wil iedereen tevreden houden. Dit kan jouw zelfvertrouwen soms behoorlijk in de weg zitten. Toch breng je hier momenteel verandering in en de zomer staat voor jou dan ook in het teken van doen waar jij zin in hebt. Denk bijvoorbeeld aan een soloreis, een nieuwe baan of een nieuw project. Hierdoor wordt je heel positief en krijg je veel energie. Geniet van deze mooie maanden, Weegschaal!

Tip van de redactie

De magie van je geboortedag is het meest complete overzicht van voorspellingen op basis van geboortedagen – een synthese van de geheimen van astrologie, numerologie en vaste sterren. Reis langs de twaalf tekens van de dierenriem en nog verder, en ontdek de kracht van geboortedagen, sterren en getallen.

Bron: Flair
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.