ruzie

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld heeft een meningsverschil met haar partner

De Vissen ziet wat minder familie en de Kreeft komt voor zichzelf op. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Tweelingen

21-05/21-0
Je hebt een tijdje stilgestaan en wilt weer in beweging komen. Maak dit onderdeel van je dagelijkse ritme, dat werkt het beste. Verder ben je graag aan het lezen. Zeker over onderwerpen als natuur en voeding.

Kreeft

22-06/22-07
Je komt voor jezelf op, maar krijgt niet de reactie die je verwacht. Praat jezelf geen schuldgevoel aan. Verder doe je rustig aan door thuis met yoga bezig te zijn of op je gemak wat op te ruimen. Je voelt je tevreden.

Leeuw

23-07/23-08
Problemen met (schoon)familie? Concentreer je wat meer op jezelf en vermijd piekeren. Je vindt het moeilijk om iets wat privé is, met een vriendin te delen. Misschien ben je er nog niet aan toe. Neem gewoon je tijd.

Maagd

24-08/22-09
Op je werk is een reorganisatie gaande of iets anders wat je werk verstoort. Daar heb jij een haarscherpe mening over, maar het is niet slim om die nu te delen. Een vriendin daagt je uit in een gesprek.

Weegschaal

23-09/22-10
Je merkt dat je drukke plekken vermijdt omdat je er vermoeid van raakt. Neem meer tijd voor jezelf en laadt op in de natuur. Op je werk ben je het niet eens met de gang van zaken. Een collega steunt je.

Schorpioen

23-10/22-11
Een meningsverschil met je partner raakt je meer dan je had gedacht. Kan het zijn dat er iets van vroeger wordt getriggerd? Het is belangrijk om je te uiten en het niet in te slikken. Schrijf het anders eerst op.

Boogschutter

23-11/21-12
Op je werk en thuis gebeurt veel. Dat kan overweldigend zijn. Zorg daarom goed voor jezelf. Ook voldoende tijd met je partner samen geeft je een voldaan gevoel. Zoals met een goed gesprek, of een uitje.

Steenbok

22-12/20-01
Je bent enthousiast over je hobby en hebt hier van alles voor nodig. Helaas zit je momenteel even slecht in je geld. Misschien kun je iets lenen of gebruiken van een kennis. Of zoek eens iets tweedehands.

Waterman

21-01/19-02
Je wilt meer voor jezelf doen, maar je partner heeft hier moeite mee. Dat kan tot ruzie leiden. Je voelt je hierdoor geblokkeerd. Vraag eens aan een zelfstandige vriendin hoe zij hier in haar relatie mee omgaat.

Vissen

20-02/20-03
Je ziet wat minder familie. Dat is jammer, maar het geeft je ook meer ruimte voor jezelf. Met een vriendin loopt een afspraak maken moeizaam. Kijk eens of je een andere oplossing kunt bedenken.

Ram

21-03/20-04
Door alle afspraken kom je nauwelijks aan sporten toe. En dat heb je nodig om je energie kwijt te kunnen. Oplossing: ga samen sporten. Iemand zet je onder druk. Bepaal eerst wat je zelf wilt voordat je reageert.

Stier

21-4/20-05
Je wilt van alles doen, maar je bent door omstandigheden aan huis gekluisterd. Kan je partner bijspringen? Een vriendin neemt een beslissing die je niet begrijpt. Is dat een reden om haar niet te ondersteunen?
Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.