flirten

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld flirt meer met de mensen om haar heen

De Leeuw krijgt een kans op haar werk en de Steenbok is volop aan het dromen. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Tweelingen

21-05/21-06
Een familielid helpt je in een financiële situatie. Dat is voor jou en je partner een reden voor een feestje. Verder voel je je onrustig, maar je weet niet zo goed hoe dat komt. Goed om dat eens uit te zoeken.

Kreeft

22-06/22-07
Je vindt dat je anderen hulp moet bieden als ze daarom vragen. Maar vraag je zelf ook weleens hulp? Verder ben je geregeld aan het dagdromen. Hierdoor ben je minder aanwezig dan je zou willen.

Leeuw

23-07/23-08
Op je werk krijg je een kans. Maar jij gaat hier niet harder door lopen. Single Leeuwen hebben een geheime liefde. Dat stiekeme maakt het ook wel spannend. Je wilt vaker met je vriendinnen afspreken. Doen!

Maagd

24-08/22-09
Je voelt een vriendin haarscherp aan. En zij jou. Dat maakt jullie band sterk. Als het om opvoeden gaat, vind je het lastig om een standpunt in te nemen. Bespreek alle opties en maak een beslissing die goed voelt.

Weegschaal

23-09/22-10
Een situatie op je werk vraagt om een positieve instelling. Laat vooral je eigen ideeën hierover horen. Je wilt een afspraak met een vriendin maken, maar zij is minder enthousiast. Wat is er aan de hand?

Schorpioen

23-10/22-11
Je hebt een tijdje gespaard en vindt het nu tijd om het uit te geven. Daar geniet je van, zeker als je dit samen met je partner kunt doen. Je hebt interesse in een creatieve of hulpverlenende opleiding. Interessant!

Boogschutter

23-11/21-12
Met deze Volle Maan voel je je iets onrustig. Let erop dat je goed blijft slapen. Op je werk verkondig je iets te snel je mening. Je kunt altijd erop terugkomen. Vraag anders een collega om advies.

Steenbok

22-12/20-01
Je bent volop aan het dromen. Kijk eens wat ze je te zeggen hebben. Een romantisch uitstapje met z’n tweeën versterkt de band tussen jou en je partner. Je bent een boek aan het lezen dat je inzichten geeft.

Waterman

21-01/19-02
Op je werk kun je goed je creativiteit kwijt. Je partner heeft andere ideeën voor het huis dan jij. Dat vertraagt jullie plannen. Vind een oplossing die niet voor de hand ligt door naar je intuïtie te luisteren.

Vissen

20-02/20-03
Je bent in een romantische bui en flirt meer met de mensen om je heen. Voor single Vissen ligt er een spannende date in het verschiet. Je verdiept je in astrologie of numerologie. Daar steek je wat van op!

Ram

21-03/20-04
Je hebt een vakantie op het oog, maar die is nogal aan de dure kant. Zo houd je niets over voor je persoonlijke behoeftes. Je hebt bepaalde wensen op woongebied. Maak eens een moodboard met je ideeën.

Stier

21-4/20-05
Met een vriendin heb je een kunstzinnige afspraak. Je hebt al een tijdje het gevoel dat je wordt gedwarsboomd in je vrijheid. Maar doe je dat niet gewoon zelf? Een hypotheek of lening gaat door. Top!

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.