rens kroes

Man Rens Kroes in hoger beroep na veroordeling voor verkrachting

De man van Rens Kroes, de foodblogger en zus van Doutzen Kroes, is in 2019 veroordeeld voor verkrachting. Hij is in hoger beroep gegaan, blijkt uit rechtbankdocumenten die ANP heeft ingezien na berichtgeving van het juicekanaal Life of Yvonne.

Man Rens Kroes schuldig bevonden aan verkrachting

De man van Rens Kroes zou op 9 september 2016 een vrouw bij de keel hebben gegrepen en haar hebben gedwongen hem oraal te bevredigen en seks met hem te hebben. Daarbij zou hij dingen gezegd hebben als ‘ik breek je nek als je je beweegt’, ‘ik vermoord je serieus’ en ‘ik wil diep in je komen’.

Voor de verkrachting kreeg hij door de rechtbank van Amsterdam een gevangenisstraf van 24 maanden opgelegd.

Lees ook: Rens Kroes deelt goudeerlijke post over het moederschap

Hoger beroep

De reden waarom de man van Rens Kroes niet in de gevangenis zit, is omdat hij in hoger beroep is gegaan tegen de uitspraak. Afgelopen maart diende de zaak. De uitspraak laat nog op zich wachten, omdat de verdediging had gevraagd om getuigen te horen.

De status is nu dat de getuigen zijn gehoord. Dan moet de zaak, zoals dat heet, opnieuw op zitting komen. De datum hiervoor is nog niet gepland.

Rens

Rens Kroes is vijftien jaar samen met haar man, waarvan drie jaar getrouwd. Sinds eind 2020 hebben ze een dochter samen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Rens Kroes (@renskroes)


Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP