Bram B&b Vol Liefde

Bram doet eerste liefdesonthulling in B&B Vol Liefde

Na een paar weken lijkt er liefde op te bloeien in B&B Vol Liefde. Na de eerste zoen – die tussen Debbie en Paul – vertelt Bram in Zweden aan één van zijn logés dat hij haar wel ziet zitten.

Bram ontwikkelt gevoelens voor Suus

Bram heeft meerdere vrouwen over de vloer gehad op zijn stukje land in Scandinavië, maar niet eerder weet een vrouw zijn hart te veroveren. Wie dat langzaam maar zeker wel lukt, is de tien jaar jongere Suus.

In een promofilmpje voor de aflevering van donderdagavond wordt duidelijk dat hij Suus weliswaar nog niet de liefde verklaart, maar dat Bram wel duidelijk maakt dat hij serieuze interesse in haar heeft.

Interesse

Met de komst van Caroline wordt Suus een tikkeltje onzeker. Vindt Bram haar wel leuk? Tijdens het binnenhalen van de was trekt ze de stoute schoenen aan om de B&B-houder naar zijn gevoel te vragen. Suus vraagt hem wat er in zijn hoofd omgaat en Bram is de beroerdste niet om daar een eerlijk antwoord op te geven.

“Ik vind jou wel echt een heel leuke meid”, begint hij. “Dat merk ik aan mezelf, dat ik jou leuker vind dan alleen maar vrienden. Dat ik geïnteresseerd in jou ben.” Sick! Dat vindt Suus, die Bram op haar beurt ziet zitten, natuurlijk fijn om te horen.

Ondanks de bevestiging, loopt Suus nog met een paar onzekerheden. Hoe dat precies zit, vertelt ze in het fragment hieronder.

Hoe dit verdergaat, zie je vanavond in B&B Vol Liefde.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL