Een onverwachts afscheid en een eerste kus in B&B Vol Liefde

Een onverwachts afscheid en een eerste kus in B&B Vol Liefde

Paul is er vanaf het eerste uur bij in Debbie’s B&B. Maar of er echt liefde in de lucht hangt blijft een beetje onduidelijk. Toch lijkt daar verandering in te komen: tijdens een onverwachts afscheid van Paul op het vliegveld wordt er namelijk gekust. 

Yogales

Het is weer wat drukker in de vrolijke B&B van Debbie. Niet alleen heeft ze veel gasten, maar ook Han heeft zich aangesloten om het hart van Debbie te veroveren. Maar of er echt liefde opbloeit tussen deze twee… Dat vraagt niet alleen Debbie zich af, maar eigenlijk ook bijna iedere B&B Vol Liefde-kijker ziet het niet echt gebeuren. Toch geeft de B&B-houdster Han het voordeel van de twijfel. Ze heeft een yogales voor haar twee gasten geregeld. “Ik wilde eens kijken hoe flexibel ze waren, voordat je er ooit je bed mee zou moeten delen. Het is toch goed om te weten hoe ze zich bewegen.” 

‘Het gaat hem niet worden’

Debbie is verbaasd over Paul’s yogakunsten, maar met Han heeft ze niet zoveel.  “Het klinkt heel stom, maar ik heb helemaal geen contact met Han. Ik spreek hem helemaal niet”, vertelt ze lichtelijk beschaamd voor de camera. Waarom ze hem liever negeert, weet ze niet, maar ze weet wel dat het aan haar ligt. “Die arme jongen zegt elke dag heel vriendelijk ‘goedendag’ en ‘wat zie je er goed uit, Debbie’, superlief. Ik ontwijk hem. Het is niet aardig. Ik verdien hier geen schoonheidsprijs mee. Dat geef ik helemaal toe. Het gaat hem niet worden.” 

‘Zoen plat op z’n mond geven’ 

Hoewel het contact tussen Debbie en Han bijna niet slechter kan, botert het juist ontzettend tussen haar en Paul. “Paul en ik zijn op alle terreinen, op bijna alle terreinen moet ik dan misschien zeggen, perfect. Ik had zelfs zoiets van: stel je nou eens voor dat we niet tot elkaar komen, die kans zit erin. Ik sluit het niet uit, maar dan moet ik eerst die zoen plat op z’n mond geven”, grapt ze. “Het is een perfecte gozer om aan mijn zijde te hebben. Ik kan niet anders zeggen.” 

Lees ook: Bram doet eerste liefdesonthulling in B&B Vol Liefde

Onverwachts naar huis

Ondertussen zien we hoe Paul in de tuin met een ernstig gezicht belt met het thuisfront. Hij heeft slecht nieuws: een goede vriend van hem heeft waarschijnlijk niet lang meer te leven en Paul wil hem graag nog één keer in de ogen kunnen kijken. “Luister en huiver”, zegt hij tegen Debbie. “Ik heb een ticket geboekt voor vanavond naar Amsterdam. Rob gaat heel erg slecht.”

Ongezellig

Maar brutaal dat hij is heeft Paul een retour geboekt. “In de hoop dat ik nog terug mag komen”, zegt hij. Debbie is daar blij mee. “Ja, je mag terugkomen.” Glimmend van trots geeft Paul achteraf aan dat hij het heel fijn vindt dat hij mag blijven. “Debbie had kunnen zeggen: ‘Blijf dan maar lekker weg.” Debbie heeft het er wel moeilijk mee dat ‘haar’ Paul tijdelijk vertrekt. “Ik denk dat ik het wel raar vind als hij straks weggaat en er niet is. Wie weet ga ik wel wat voelen. Ongezellig zonder Paul aan mijn zijde.”

Geen diner

Han vindt het daarentegen vooral vervelend dat Debbie Paul wegbrengt naar het vliegveld. Nu kunnen ze namelijk niet samen dineren. Het is volgens hem namelijk wel het ideale moment om elkaar beter te leren kennen. Het blijft stil. “Nou, mooi dat je een lift krijgt”, zegt hij tegen Paul. 

‘Ik denk dat onze relatie het wel aankan’

Debbie rijdt met een knoop in haar maag naar het vliegveld, want ongemakkelijk was het wel met Han. Ze deelt haar gevoel met Paul, die weer klaarstaat met advies. “Dan moet je het afronden als je verder niks met hem wil gaan doen.” Debbie is het daarmee eens. 

Eerste kus van B&B Vol Liefde 2023

Eenmaal op het vliegveld is het tijd om afscheid te nemen. “Nou, doei”, zegt Paul voordat de allereerste kus van B&B Vol Liefde 2023 plaatsvindt. “Het is ook wel weer gek dat je weggaat, moet ik zeggen”, zegt Debbie. “Ik denk dat onze relatie het wel aankan”, grapt hij. Ze kussen elkaar twee keer. “Goede reis, dag! Tot snel”, zegt Debbie. “Adios”, antwoordt Paul, terwijl de roltrap hem naar boven brengt.

Bron: RTL
Foto: RTL

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.