flirten

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld ontmoet een charmante man of vrouw

De Ram twijfelt aan haarzelf en op het werk van de Boogschutter gebeurt veel. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Maagd

24-08/22-09
Met je partner voel je een hechte band. Maar op het financiële vlak denken jullie soms heel verschillend. Je sociale leven staat een beetje stil. Dat geeft je de ruimte om je te verdiepen in je hobby’s.

Weegschaal

23-09/22-10
Sommige afspraken lopen helemaal mis. Ook in het verkeer zit je vaker in de file of neem je de verkeerde route. Oude kwaaltjes kunnen terugkomen. Schiet niet in paniek, het gaat mogelijk vanzelf weg.

Schorpioen

23-10/22-11
Iemand vertelt over een leuke hobby of een leuk uitje. Dat inspireert je om zelf ook iets te doen. Een vriendin vertrekt plotseling of laat niets meer van zich horen. Laat maar even, ze trekt vanzelf weer aan de bel.

Boogschutter

23-11/21-12
Op je werk gebeurt veel. Zo loopt het contact met een collega iets minder goed. Zorg in ieder geval voor een goede werk-privébalans. En na al die drukte geniet je weer volop van de rust thuis.

Steenbok

22-12/20-01
In een gesprek met iemand of op een feestje trek je je terug. Het lijkt alsof je op het sociale vlak minder goed in je vel zit. Ben je overprikkeld? Dan zijn al die afspraken misschien te veel. Neem een stap terug.

Waterman

21-01/19-02
Onderhandelingen of financiële afspraken staan even stil. Dat geeft je de kans om na te denken wat jij belangrijk vindt. Jij en je partner leven een beetje langs elkaar heen. Niks ernstigs, komt vanzelf weer. 

Vissen

20-02/20-03
Deze Volle Maan geeft je de uitdaging om goed bij jezelf te blijven. Check af en toe of je nog op de goede weg zit. En of je niet over je grenzen gaat. Luister je hiernaar, dan voel je je helemaal in je element. 

Ram

21-03/20-04
Je twijfelt aan jezelf en voelt je soms wat onzeker. Haal jezelf niet zo naar beneden! Je bent het echt waard. Single? Een charmante man of vrouw maakt je het hof. Toch voelt het niet helemaal goed. Volg je gevoel.

Stier

21-4/20-05
Je enthousiasme wordt getemperd door een familielid. Daarnaast is een van je kinderen niet zo aanspreekbaar. Met een vriendin bespreek je dingen die niet goed gaan. Kijk ook naar het positieve.

Tweelingen

21-05/21-06
Je bedoelt het goed, maar toch gaat er thuis in de communicatie iets mis. Wanneer je opkomt voor jezelf, stuit je op weerstand. Dat maakt je aan het wankelen. Vind een plekje in huis om op te laden.

Kreeft

22-06/22-07
In een groep praat iemand de hele tijd voor z’n beurt. En dat irriteert. Als je het durft, zeg er dan wat van. Een vriendin zegt een afspraak af. Jammer, want nu duurt het even voordat jullie elkaar weer zien. 

Leeuw

23-07/23-08
Op je werk heb je het gevoel dat iemand je niet mag. Is dat echt zo? Of ben je het voor een ander aan het in te vullen? Een familielid geeft grif geld uit. Je hebt het gevoel dat je hier niet te veel over mag zeggen.
Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images