vrouw

Weekhoroscoop: dít sterrenbeeld is niet tevreden in de slaapkamer

De Schorpioen is wat lui en de Weegschaal is vaker bezig met yoga. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

Maagd

24-08/22-09
Met de Nieuwe Maan in jouw teken heb je de neiging om je terug te trekken. Vooral om niet zo veel te hoeven praten. Doe wat goed voor jou voelt. En houdt een dagboek bij om je gevoelens in te uiten.

Weegschaal

23-09/22-10
Om onduidelijke redenen botert het niet zo met een vriendin. Je bent vaker bezig met yoga en meditatie en dat bevalt je prima. Het geeft je het gevoel dat je dichter bij jezelf staat. Goed bezig, ga zo door!

Schorpioen

23-10/22-11
Een vriendin laat zich kritisch uit. Gevoelig als je bent, vat je dit persoonlijk op. Let eens op je innerlijke dialoog. Je partner wil graag iets actiefs doen, maar jij bent wat lui. Je vindt thuisblijven prima.

Boogschutter

23-11/21-12
Je hebt zo je eigen ideeën over gezondheid, maar die deelt niet iedereen met je. Toch ben je eigenzinnig genoeg om hierin je eigen weg te gaan. Voor je werk heb je genoeg ideeën. Wacht op het juiste moment.

Steenbok

22-12/20-01
In de slaapkamer gaat het niet helemaal zoals jij wilt. Zorg dat je er plezier in blijft houden. Je verstand staat momenteel op scherp. Goed moment voor een studie of het bedenken van de juiste oplossing.

Waterman

21-01/19-02
Jij en je partner zijn het niet eens over de inrichting van het huis. Jij bent meer praktisch ingesteld. Je doet een inzicht op over intimiteit. Je snapt nu beter waarom je bepaalde gevoelens hebt.

Vissen

20-02/20-03
Je partner vertelt je meer als je hem of haar wat prikkelt. Bijvoorbeeld door echt aandacht te hebben en door te vragen. Op je werk wordt er door een collega geroddeld of een halve waarheid verteld. Ga er niet op in.

Ram

21-03/20-04
Ben je hard aan het werk? Als je spanningen in je lichaam opmerkt, is het tijd om een stap terug te doen. Doe iets voor jezelf zodat je die spanning kunt ontladen. Kijk ook hoe je te veel stress voorkomt.

Stier

21-4/20-05
Je bent in je hoofd van alles aan het bedenken. Maar hierdoor zit je wel te veel in de piekerstand. Neem even wat afstand door bijvoorbeeld te sporten of lekker in de tuin te werken. Zo kom je weer tot jezelf.

Tweelingen

21-05/21-06
Een vriendin met wie je samen sport zegt af of kan een tijdje niet. Probeer jezelf ondertussen gemotiveerd te houden. In huis is het onrustig. Luister goed naar jezelf, dan weet je precies hoe je dit oplost.

Kreeft

22-06/22-07
Je hebt de neiging om zaken voor je te houden. Maar zo los je niets op. Een vriendin spoort je daarom aan om wat opener te zijn. Laat je gevoelens eruit, dat lucht op. Je betaalt ergens meer contributie.

Leeuw

23-07/23-08
Op je werk moet je iets aan trekken wat je jezelf niet vindt staan. Gelukkig hoeft dit niet iedere dag. Voel je je onrustig? Analyseer je gevoelens eens. Je probeert een ruzie tussen familieleden of buren te sussen.
Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.