andré hazes en monique westenberg

André Hazes en Monique hebben een ‘moderne relatie’

Nu vele ups en downs hebben André Hazes en Monique Westenberg nu de juiste ‘vorm’ gevonden in hun relatie. In een interview met LINDA. vertelt de zanger erover.

Gelukkig

André vertelt dat hij en Monique nu gelukkig zijn, maar niet op een ’traditionele manier’. “Wij hebben jaren in Berkel gewoond en eigenlijk was ik daar doodongelukkig. Behalve mijn gezin had ik er niemand, dus was ik altijd aan het vluchten. Nu heb ik mijn eigen huis in het dorp waar ik ben opgegroeid, waar mijn vrienden van vroeger wonen, mijn oom en tante, neefjes.”

De zanger sport hier dagelijks en gaat vijf keer per week lunchen met vrienden in zijn favoriete eetcafé. Verder brengt hij twee tot drie dagen door bij Monique en hun zoontje. “Omdat wij gewoon niet meer zeven dagen per week bij elkaar op schoot kunnen zitten. Maar we zijn wel trouw aan elkaar. Zo, dat ik dat nog eens zeg, hè?”

De zanger heeft naar eigen zeggen veel geleerd van de afgelopen tijd. “Ik besef nu heel goed hoeveel slapeloze nachten ik Monique bezorgd heb, maar destijds vond ik dat ze zeurde.”

Nuchter

Ook het feit dat hij nu nuchter is, heeft hun relatie geholpen. De drank was volgens André ‘negen van de tien keer’ de oorzaak van ruzies. “Of het nou de ruzies waren die we hadden of de vrouwen voor wie ik koos. Vanaf mijn vijftiende is er nooit een hele week geweest waarin ik niet dronk.”

“Toen ik in de kliniek nuchter werd, dacht ik meteen: oké, als ik me daar zó door ga voelen, wil ik ook echt niet meer drinken”, vervolgt hij. “En Monique ziet aan me dat ik dat meen.” André ziet ook in dat het gras niet groener is aan de overkant. “Ik heb veel andere partners gehad, eigenlijk omdat ik altijd dacht dat het beter kon. Terwijl ik nu weet dat dat niet zo is.”

Bron: LINDA.
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.