Déze sterrenbeelden zijn de grootste feestbeesten

Déze sterrenbeelden zijn de grootste feestbeesten

Nachtenlang doorhalen, avonden doorbrengen in de kroeg of zelf de leukste feestjes organiseren. Klinkt dit als de perfecte omschrijving van jou? Dan is de kans groot dat je een van deze twee sterrenbeelden hebt. 

Er zijn namelijk twee sterrenbeelden die het liefst nooit stoppen met feesten. 

Weegschaal

Dit sterrenbeeld is de sociale vlinder van de dierenriem. Niet gek dus dat Weegschaal het liefst op ieder feestje te vinden is. Ben jij er een keer niet bij, dan speelt het gevoel van fomo (fear of missing out) op. Jij gaat moeiteloos iedere avond naar een ander feest en zorgt ervoor dat al je vrienden op de gastenlijst komen te staan. Heb je een Weegschaal als vriendin, dan heb je dus geluk, want je komt echt op ieder feestje. 

Lees ook: Deze kleur auto past bij je op basis van je sterrenbeeld

Boogschutter

Naast Weegschaal, is ook Boogschutter het liefste op een feestje te vinden. Door hun relaxte persoonlijkheid en vrolijke houding, wordt dit sterrenbeeld echt overal uitgenodigd. Ook is Boogschutter ontzettend avontuurlijk, waardoor ze altijd out of the box-denken. Dus ben je op zoek naar een goed themafeest voor je verjaardag? Of zoek je iemand die als geen ander een surpriseparty kan organiseren, waar niemand over uitgepraat raakt? Overweeg dan zeker een Boogschutter voor het feestcomité.

Vriendin’s favoriet

De complete droomencyclopedie is hét boek over dromen en hun betekenis. Het voorziet in interpretaties van duizenden dromen, beelden en symbolen. Pamela Ball beschrijft op heldere wijze de betekenis van dromen in het normale leven. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Flair
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.