b&b vol liefde hans

Hans en Petra uit B&B Vol Liefde weer samen gespot

Ondanks hun relatiebreuk aan het begin van het jaar zijn Hans en Petra, bekend van het tweede seizoen B&B Vol Liefde, weer samen gespot. Petra deelt daarvan een kiekje op Instagram Stories.

Hans en Petra weer samen na B&B Vol Liefde

Dat Hans en Petra weer samen zijn blijkt wel uit de selfie die Petra deelt. Of het ook betekent dat de twee hun relatie nog een kans geven, is overigens niet zeker. Het zou zomaar kunnen dat ze vrienden zijn gebleven nadat ze besloten om uit elkaar te gaan. Meer dan ‘bliksembezoek’ in Roosendaal en een sticker met ‘long time no see’ plaatst Petra er niet bij.

Breuk

Het liefdessprookje van Hans en Petra uit B&B Vol Liefde kwam dus eerder dit jaar ten einde. De reden is volgens Hans, die zijn B&B in Frankrijk runt, simpel. “De liefdesvonk is er niet geweest.” Met andere woorden, ondanks hun verwoede pogingen om de relatie te laten slagen, is de vonk nooit echt overgesprongen.

Hans hoopte tijdens zijn deelname aan B&B Vol Liefde de ware tegen te komen. Meerdere vrouwen schreven voor Hans en veel vrouwen kwamen ook langs, om vervolgens weer snel te vertrekken. Uiteindelijk bleef alleen Petra hangen en gaven de twee elkaar een kans.

Ze zagen elkaar in Nederland of Frankrijk, voordat Petra permanent haar biezen pakte en bij Hans in Frankrijk introk. Helaas is het daar uiteindelijk toch stukgelopen tussen de twee.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: RTL