Alkan Çöklü

Dit is de nieuwe vriendin van Alkan Çöklü

Er hangt liefde in de lucht. Alkan Çöklü, de acteur die onder andere bekend is van Goede Tijden, Slechte Tijden, heeft een nieuwe vriendin. Samen delen ze verliefde kiekjes op social media met hun volgers.

De nieuwe vriendin van Alkan Çöklü

Het liefdesgeluk lacht Alkan Çöklü weer toe. Na zijn verbroken relatie met Melissa Drost in 2019, met wie hij in GTST speelde, is er niet veel bekend over zijn liefdesleven. Tot nu, want Alkan en zijn vriendin Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van modeblad Vogue, hebben hun relatie wereldkundig gemaakt.

In een reeks foto’s op Instagram geven Alkan en Yeliz een kijkje in hun relatie. Zo zijn ze al meerdere keren samen op reis geweest, blijkt uit deze kiekjes:

Wie is Yeliz?

Yeliz is in de mediawereld vooral bekend als hoofdredacteur van Vogue. Hiervoor stond ze aan het roer bij LINDA.meiden en was ze adjunct-hoofdredacteur van Glamour, dat inmiddels niet meer bestaat. Daarnaast is Yeliz te boeken als spreker over onderwerpen die haar nauw aan het hart liggen, zoals women empowerment, gelijkheid op de werkvloer en inclusiviteit in de mode-industrie.

Voor haar relatie met Alkan was Yeliz getrouwd. Afgelopen zomer kondigde ze aan dat ze begin 2023 is gescheiden.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP