Gtst

Oude bekende keert terug in GTST

Niet alleen Shanti, gespeeld door Bertrie Wierenga, maakt haar comeback in Meerdijk. Ook een andere bekende laat zijn gezicht weer zien. Na zijn korte avontuur in Expeditie Robinson is Hassan Slaby, die Marwan speelt, terug in het soapdorp.

Hassan Slaby terug in GTST

Het is meer dan een half jaar geleden dat kijkers van GTST Marwan in Meerdijk hebben gezien, maar het geliefde personage is nu terug van weggeweest. Na een periode als mantelzorger en personal assistent van muzikant Stanley duikt Marwan op in De Rozenboom. De plek waar hij eerder heeft gewerkt en nu promotie lijkt te maken.

In de tussentijd heeft Marwan veel gedaan. Zo is hij naar Marokko vertrokken om zijn broer Ilyas en vriendin JoJo te zien, met wie het nog steeds goed gaat. De band met zijn vader is nog niet aangehaald.

Wat voor avonturen Marwan de komende tijd gaat beleven in GTST moet nog blijken. Hij lijkt het vlak na zijn terugkeer in ieder geval al gezellig te hebben met een nog onbekende dame.

Expeditie Robinson

Tijdens zijn GTST-pauze deed Hassan mee aan Expeditie Robinson. Ver kwam hij niet in het programma. Hij verliet uiteindelijk als eerste kandidaat het eiland vanwege een blessure. Na twee dagen zat het avontuur er voor hem al op. Het seizoen is gewonnen door Willem Voogd.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard
Foto: RTL