bridget maasland

Bridget Maasland deelt resultaat van ‘waanzinnige trip’: 7 kilo lichter in 6 weken

Bridget Maasland en haar 15-jarige zoon Mees hebben het lifestyle-roer omgegooid. Samen zijn ze de afgelopen weken gezond gaan eten en veel gaan bewegen. Met resultaat, aldus Bridget.

Bridget Maasland afgevallen met Dag Eén

Bridget Maasland volgt samen met haar zoon Dag Eén, een methode die momenteel door veel BN’ers gevolgd wordt en waarover je hier meer leest. Middels een speciaal programma en dieet ‘resetten’ ze daarmee hun lichaam om gezonder en krachtiger te worden. Daarnaast vliegen de kilo’s eraf: Bridget begon met een gewicht van 71 kilo, aan het einde van het traject woog ze 64,3 kilo.

Levensstijl

Wie zich aan Dag Eén waagt, moet zich wel inzetten. Het betekent onder meer vroeg gaan slapen en op tijd weer op, want er worden dagelijks 10.000 stappen gezet en er wordt vijfmaal per week getraind in de sportschool. Op de andere twee dagen doet Bridget hot yoga, vertelt ze. Daarnaast bereid je dagelijks je gezonde maaltijden voor en doe je eens per week een massage of ga je naar de chiropractor. Dat alles om je ‘motor te resetten’.

Trots

Bridget is niet alleen trots op het resultaat, maar ook op Mees. ‘Wat een waanzinnige trip was dit, des te meer om het samen met mijn zoon Mees te mogen doen. Wat een discipline en doorzettingsvermogen heeft Mees laten zien. Voor school naar de sportschool, geen suikers en of gefrituurd eten, 8 uur slaap per nacht, 10.000 stappen per dag. Rust, ritme, regelmaat. Mega trots ben ik op hem. De kennis die hij hiermee op heeft gedaan daar heeft hij voor de rest van zijn leven profijt van. We krijgen tenslotte maar één lijf dus ga er zorgvuldig mee om.’

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: ANP