eloise van oranje

Eloise heeft zich ‘rotgelachen’ om kritiek op badpak in ‘Het Perfecte Plaatje’

Eloise van Oranje ligt niet alleen als influencer, maar vooral ook als het nichtje van de koning onder een vergrootglas. Toen royaltyverslaggever Jeroen Snel vorig jaar kritiek had op het feit dat ze in een badpak in ‘Het Perfecte Plaatje’ te zien was, heeft ze zich ‘rot gelachen’. 

Dat vertelt ze in een interview met LINDA.meiden.

Gelachen om de kritiek

Eloise heeft zelf wel het idee dat er veel ogen op haar gericht zijn. Er wordt irritant veel opgepikt van wat ik doe en mensen vinden er ook van alles van”, vertelt de influencer. Na de kritiek van Jeroen Snel werd ze vooral gesteund op sociale media. “Op zo’n moment denk ik: boeiuh. Ik heb me rot gelachen om die kritiek, maar misschien had ik dat niet gedaan als niet zó veel mensen aan mijn kant stonden.”

Kritiek

Naast dat ze zich soms niets van de kritiek aantrekt, krijgt ze naar eigen zeggen ook niet alles mee. “Dat ik veel aan mijn achternaam te danken zou hebben, hoor ik ook vaak. Ik ga niet zeggen dat ik het allemaal zelf heb gedaan, maar je moet het uiteindelijk wel zelf dóén. Als ik een bitch zou zijn, zou niemand me volgen.”

Lees ook: Gravin Eloise van Oranje gaat tijdelijk in Amerika wonen: ‘Kan niet wachten’

New York

Eloise vertrekt volgend jaar voor een half jaar naar New York om daar stage te lopen. Het verhuizen naar de andere kant van de wereld heeft volgens haar zijn voordelen:  “Ik kan niet wachten. Niet dat ik mezelf zie als iemand die belangrijk is, maar meer dat niemand me kent.”

Bron: LINDA.meiden
Foto: ANP

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.