Ontwerp Zonder Titel 2024 05 06t094359.414

Dít wil je weten over de datingtrend ‘slow dating’

Datingtrends zijn soms gewoon niet bij te houden. We lichten er daarom met enige regelmaat eentje voor je uit. Deze keer is dat slow dating.

Neem de tijd

Je hebt waarschijnlijk al een vermoeden, maar bij slow dating neem je de tijd om elkaar beter te leren kennen. Alhoewel alles tegenwoordig snel snel moet, lijkt het alsof mensen meer de behoefte krijgen om het tempo op liefdesgebied wat te laten zakken. Kwaliteit boven kwantiteit dus. Bij slow dating neem je de tijd om diepgaande gesprekken te voeren over belangrijke waarden en dingen die van belang zijn voor de toekomst. Je laat je in dit geval minder leiden door charme en een mooi uiterlijk. Het doel is namelijk niet om zo snel mogelijk te trouwen (misschien is dit überhaupt niet meer het doel).

Lees ook: 5x waarom slimme vrouwen meer moeite hebben met daten

Word swipen dan minder populair?

Het lijkt er een beetje op dat dating apps en swipen minder populair zullen worden en mensen steeds meer opzoek gaan naar diepgaande connecties en sterke relaties met anderen. Je leert iemand pas echt kennen door hem of haar vaker te zien en goede gesprekken te voeren. Op deze manier maak je samen ook weer meer mee en deze gedeelde ervaringen dragen ook weer bij aan een fijne relatie. Natuurlijk zijn dating apps handig en zijn er veel koppels die elkaar zo hebben ontmoet, maar toch lijkt slow dating aan terrein te winnen.

Vriendin’s favoriet

Wie flirt straalt zelfvertrouwen en plezier in het leven uit en trekt op die manier mensen aan. De flirtcoach vertelt over tal van manieren en geeft vele tips om zowel in de vriendschap als op het werk en in de liefde een echte flirt te worden. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Katie: ‘Mijn buurvrouw bleek de liefde van mijn leven’

Foto: GettyImages

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.