5 dingen die je moet weten als je gaat daten met een Stier

5 dingen die je moet weten als je gaat daten met een Stier

Staat er een date op de planning en heb je zijn of haar sterrenbeeld ontrafeld? Dan is dit wat je moet weten als je met een Stier op stap gaat.

5 weetjes over daten met een Stier

Mensen met het sterrenbeeld Stier zijn geboren tussen 20 april en 20 mei. Net zoals ieder ander sterrenbeeld heeft dit teken zowel mooie als minder mooie eigenschappen die je ongetwijfeld leert kennen als je een langere periode met een Stier datet. Ook kun je aan de hand van dit sterrenbeeld aflezen hoe iemand in de liefde is. Zoals de volgende vijf dingen.

1. Een Stier is betrouwbaar

Als je behoefte hebt aan veiligheid en stabiliteit in een relatie, dan zit je bij een Stier goed. Over het algemeen is dit een betrouwbaar sterrenbeeld. In de liefde is de Stier een partner die jouw behoeftes boven die van hem of haar plaatst. In de liefde word je op handen gedragen.

Lees ook: (Nog) beter worden in daten? Probeer déze 4 tips

2. Een Stier heeft lichamelijke aanraking als liefdestaal

Eén van de snelste manieren om elkaars behoeftes te ontdekken, is door elkaars liefdestaal te leren. Bij menig Stier is dat lichamelijke aanraking: tijdens het daten en in een relatie vinden ze genegenheid en fysiek contact belangrijk.

3. Een Stier is kieskeurig

Hoewel dit sterrenbeeld van nature betrouwbaar is, duurt het misschien even voordat je zijn of haar hart hebt gewonnen. Eenmaal in een relatie gaan ze ervoor, maar in de periode van het daten is dit teken kieskeurig. Reken maar dat je eerst goedgekeurd moet worden voordat een Stier het daten naar het volgende niveau tilt.

4. Een Stier zoekt een partner voor altijd

Niet alleen is een Stier betrouwbaar, in die liefde is hij/zij ook trouw en zorgzaam. Zodra dit teken ervoor kiest om een serieuze relatie aan te gaan, is de intentie dat het voor altijd is. Deze persoon heeft dan bewust voor jou gekozen en zet alles op alles om de relatie te laten slagen.

Lees ook: Na een verbroken relatie, weer gaan daten: tips die je kunnen helpen

5. Een Stier is een huismus

Als dit teken ergens van houdt, dan is het wel van rust, reinheid en regelmaat. Verwacht niet veel spontaniteit en een relatie vol avontuur: dit sterrenbeeld heeft juist behoefte aan huisje, boompje, beestje. En dat verwachten ze ook in een relatie te ontvangen.

Vriendin’s favoriet

Wie flirt straalt zelfvertrouwen en plezier in het leven uit en trekt op die manier mensen aan. De flirtcoach vertelt over tal van manieren en geeft vele tips om zowel in de vriendschap als op het werk en in de liefde een echte flirt te worden. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bron: Mediumchat
Foto: Getty Images