Op deze Europese bestemming kun je jouw zomervakantie het beste doorbrengen volgens je sterrenbeeld

Op deze Europese bestemming kun je jouw zomervakantie het beste doorbrengen volgens je sterrenbeeld

De zomer is begonnen en dat betekent ook dat het vakantieseizoen voor de deur staat. Wil je graag op reis binnen Europa, maar weet je nog niet waarheen? Lees dan snel verder, want je sterrenbeeld vertelt je precies welke bestemming het beste bij je past. 

Ram

Ontspannen aan het zwembad is totaal niet wat Ram tijdens de vakantie wil. Je hebt te veel energie en wil graag dingen ondernemen. Rome is daarom de beste bestemming voor jou. Breng een bezoek aan het Colosseum, huur een fiets en fiets over de Via Appia en geniet van het bruisende nachtleven en het heerlijke Italiaanse eten. Je wil hier nooit meer weg!

Stier

Stier geniet van de kleine dingen in het leven. Een lekker glaasje rode wijn in de zon, een fijne wandeling over het strand en de ondergaande zon boven de rode daken. En waar geniet je hier beter van dan in Kroatië? Maak een wandeltocht langs watervallen, ga op truffeljacht en ontdek oude paleizen. 

Tweelingen

Voor Tweelingen is Londen de beste bestemming deze zomer. Je houdt van gezelligheid en brengt graag bezoekjes aan musea, winkels en geniet van het bruisende nachtleven. In Londen zul je je niet vervelen. 

Kreeft

Een zonvakantie is niet weggelegd voor Kreeft. Jij wil écht bijzondere dingen ondernemen en IJsland is hiervoor de perfecte plek. Ga walvissen spotten, wandel over een gletsjer, bekijk de adembenemende watervallen en blijf tot laat op om het noorderlicht te bekijken. En ben je toe aan wat ontspanning? Neem dan een heerlijke duik in de geothermische warmwaterbronnen en lagunes. 

Leeuw

De creatieve en spontane Leeuw zal zich helemaal thuis voelen in Lichtstad Parijs. Voel je even het hoofdpersonage van een film bij de Eiffeltoren, bewonder het werk van grote kunstenaars in het Louvre en geniet van ontelbaar veel croissantjes op de schattigste terrasjes. Eén ding is zeker: hier raak je helemaal geïnspireerd. 

Maagd

Maagd houdt van orde en elegantie en voelt zich meteen thuis in Wenen. Wandel door de grote zalen van Paleis Schönbrunn en drink heerlijke koffie in een Weens koffiehuis. De Stad van de Muziek wacht op je. 

Weegschaal

Prachtige stranden, schilderachtige vissersdorpjes en mooie steden. Weegschaal vindt het lastig om keuzes te maken, maar in Portugal hoef je niet te kiezen. Verken kastelen en ruïnes, ontdek portwijnkelders en maak adembenemende wandelingen. In Portugal vind je het allemaal!

Lees ook: Opgepast: deze sterrenbeelden praten vaak achter je rug om

Schorpioen

Schorpioen zoekt graag mysterieuze plekken op waar een verhaal achter zit. Zuid-Italië is de perfecte plek voor jou. Wandel door de straten van Pompeii, proef de lekkerste wijnen en verken de stad Matera. Je zult zien dat je wordt betoverd door deze regio. 

Boogschutter

De avontuurlijke Boogschutter houdt ervan om haar zintuigen te prikkelen. Santiago de Compostela is echt dé plek voor dit sterrenbeeld. Wandel door de kronkelende steegjes van de middeleeuwse stad, daal af in groene valleien en leer de lokale bevolking beter kennen om je wereldbeeld nog verder uit te breiden. 

Steenbok

Steenbok is gedisciplineerd en betrouwbaar. Dit sterrenbeeld zal zich helemaal thuis voelen in Schotland. Maak een tour door de prachtige Schotse Hooglanden, bezoek de sprookjesachtige stad Edinburgh en bekijk alle mooie kastelen. 

Waterman

Waterman zoekt het dit jaar lekker dichtbij huis op. Amsterdam is jouw bestemming! Misschien denk je dat je deze stad wel helemaal kent, maar niets is minder waar. Fiets naar plekken waar je nog niet eerder bent geweest, breng bezoekjes aan verschillende musea en geniet van een heerlijke borrel op het terras. Er valt nog genoeg te ontdekken!

Vissen

Vissen zoekt graag naar plekken die net zo dromerig zijn als hun karakter. De Griekse eilanden zijn de perfecte bestemming voor dit sterrenbeeld. Spring aan boord van een boot om verborgen baaien en stranden te ontdekken en geniet van de azuurblauwe zee. Je voelt je hier als een vis in het water.

Vriendin’s favoriet

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Moon.com
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.