Ontwerp Zonder Titel 2024 06 10t150810.474

Déze spannende horrorfilm is vanaf morgen te zien in de bioscoop

Nu het weer nog zo wisselvallig is, is een bezoekje aan de bioscoop helemaal niet zo’n gek idee. Déze horrorfilm is vanaf morgen te zien.

Horrorfilm

Zijn spannende horrorfilms helemaal jouw ding? Dan wil je de film The Watcher zeker zien. De film gaat over Mina, een 28-jarige kunstenares die verdwaald raakt in een uitgestrekt bos in het westen van Ierland. Als Mina onderdak vindt, raakt ze gevangen naast drie anderen die elke nacht door mysterieuze wezens gestalkt worden. ‘Je ziet ze niet, maar zij zien alles’. De hoofdrollen worden gespeeld door Dakota Fanning en Georgina Campbell. Leuk om te weten is dat deze film is geregisseerd door Ishana Shyamalan, de dochter van regisseur M. Night Shyamalan (die zijn dochter bij deze film een handje helpt).

Lees ook: Déze 5 topfilms kun je nu (gratis) bekijken op Amazon Prime

De eerste beelden

De horrorfilm draait vanaf aanstaande donderdag in (vele) Nederlandse bioscopen. Het weer is nog altijd een beetje wisselvallig, dus een bezoekje aan de bioscoop is helemaal niet zo’n gek idee. Leuk voor een date-night met je partner of een avondje uit met vriendinnen. Benieuwd naar de eerste beelden? Hieronder vind je de officiële trailer:

Lees ook: Wil je zien: dít is de trailer van Colleen Hoovers boekverfilming It Ends With Us

Foto: GettyImages
Bron: Filmvandaag.nl

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.