Linnen Broeken

5 mooiste linnen broeken van H&M op een rij: perfect voor de zomer

Linnen broeken zijn een must-have voor de zomer: ze zijn luchtig, comfortabel en stijlvol. Wij hebben de mooiste van H&M voor je op een rij gezet.

Hoe linnen broeken combineren?

Linnen broeken zijn veelzijdig en gemakkelijk te combineren. Hier zijn vijf manieren om deze broek deze zomer te stylen:

  • Met een lichte blouse: Combineer je linnen broek met een luchtige, witte blouse voor een klassieke en tijdloze look. Voeg een paar sandaaltjes en een strohoed toe voor die perfecte zomerse uitstraling.
  • Casual met een T-shirt: Wil je liever casual voor de dag komen, draag het met een simpel T-shirt. Kies voor een shirt in een neutrale kleur en voeg sneakers toe voor een ontspannen en comfortabele outfit.
  • Met een crop top: Een linnen broek met een hoge taille staat prachtig met een crop top. Ideaal voor warme zomerdagen. Maak de look af met espadrilles of sandalen.
  • Chique met een blazer: Heb je een zakelijke meeting, dan kun je je broek combineren met een mooie blazer. Kies voor een blazer in een bijpassende kleur en draag er een paar elegante hakken bij.
  • Met accessoires: Vergeet niet dat accessoires een grote rol spelen in je outfit. Een linnen broek staat prachtig met een rieten tas, grote zonnebril en sieraden zoals armbanden en kettingen.

5x de mooiste linnen broeken van H&M

1.

Linnen Broeken: Broek Van Linnenmix Hm

Broek van linnenmix

Shop hier voor € 34,99

2.

Joggers Van Linnenmix

Joggers van linnenmix

Shop hier voor € 30,99

3.

Wijde Broek Van Linnenmix Hm

Wijde broek van linnenmix

Shop hier voor € 29,99

4.

Wide Linen Trousers Hm

Wide Linen Trousers

Shop hier voor € 69,-

5.

Enkellange Linnen Broek Hm

Enkellange linnen broek

Shop hier voor € 30,99

Lees ook: Déze 5 palazzo broeken zijn de sleutel tot de ultieme zomerlook

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker