5 Dingen Die Je Moet Weten Als Je Gaat Daten Met Een Kreeft

5 dingen die je moet weten als je gaat daten met een Kreeft

Staat er een date op de planning en heb je zijn of haar sterrenbeeld ontrafeld? Dan is dit wat je moet weten als je met een Kreeft op stap gaat.

5 weetjes over daten met een Kreeft

Mensen met het sterrenbeeld Kreeft zijn geboren tussen 21 juni en 22 juli. Dit teken heeft zowel goede als slechte eigenschappen waar je zeker mee te maken krijgt als je iemand beter leert kennen. Ook kun je aan de hand van iemands sterrenbeeld aflezen hoe iemand in de liefde is. Bij een Kreeft kun je de volgende vijf dingen herkennen.

1. Een Kreeft is emotioneel

Van alle sterrenbeelden die er zijn, is Kreeft één van de emotioneelste. Dit teken heeft niet altijd behoefte om over zijn of haar gevoelens te praten, maar voelt wel veel en vooral diep. Het is belangrijk om dit te begrijpen en te accepteren. Sterrenbeelden die hier goed mee om kunnen gaan zijn onder meer Stier, Maagd, Schorpioen en Vissen.

Lees ook: Elles: ‘Mijn moeder ging ervandoor met haar internetdate’

2. Een Kreeft is vriendelijk

Geen sterrenbeeld is zo vriendelijk als een Kreeft. Dit teken laat misschien niet snel het achterste van zijn of haar tong zien, maar als je het vertrouwen van een Kreeft hebt gewonnen, zit je goed. Niemand zal je zo goed behandelen als een partner met dit sterrenbeeld.

3. Een Kreeft is bijzonder intuïtief

Speel geen spelletjes met een Kreeft. Net als Vissen is dit teken erg intuïtief. Houd er daarom rekening mee dat iemand met dit sterrenbeeld vaak keuzes maakt op basis van zijn of haar (goed ontwikkelde!) onderbuikgevoel, niet per se op basis van verstand. Een Kreeft heeft het altijd bij het juiste eind en voelt wanneer iets goed of fout is.

Lees ook: 7 lezeressen over daten na je 40ste: ‘Ik ging met een BN’er’

4. Een Kreeft vertrouwt niet zo snel iemand

Als je een relatie wil aangaan met iemand die Kreeft als sterrenbeeld heeft, kun je maar beter goed je best doen. Vertrouwen moet namelijk verdiend worden, en dat gaat niet bijster snel. Zodra deze persoon heeft besloten dat je een goed persoon bent en je toegelaten wordt, krijg je er de beste partner voor terug.

5. Een Kreeft is zorgzaam

Wie behoefte heeft aan zorgzaamheid en geborgenheid zit bij het sterrenbeeld Kreeft goed. Van nature neemt hij/zij de zorgzame rol op zich. Het is één van de manieren waarop een Kreeft liefde toont, zeker als jij (veel) bevestiging en liefde teruggeeft.

Vriendin’s favoriet

Astrologie is momenteel ongekend populair en met deze gids van Cosmopolitan’s expert Bente de Bruin leer je op een heldere, niet-zweverige manier je volledige horoscoop te begrijpen. Ontdek de fascinerende wereld van sterrenbeelden, planeten en zelfinzicht. Ideaal voor beginners. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Foto: Getty Images

Bente de Bruin