Dierenparken: meisje voert giraf

Mis het niet: bij deze 5 dierenparken krijg je nu het 2e kaartje gratis

Dierenparken zijn een fantastische plek voor een dagje uit met het gezin. Het is niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een kans om quality time door te brengen met elkaar. En nu wordt dat dankzij de speciale zegelactie van Albert Heijn nog aantrekkelijker met een geweldige aanbieding: bij deze 5 dierenparken krijg je het tweede kaartje gratis.

Waarom kinderen zo blij worden van dierenparken

Waarom kinderen zo blij worden van dierenparken

  • Interactieve en educatieve activiteiten: Veel dierenparken bieden interactieve shows en voederdemonstraties. Dit maakt het niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Kinderen kunnen op een speelse manier meer leren over de natuur en de dieren.
  • Ontmoeting met dieren van dichtbij: Voor kinderen is er niets spannender dan het zien van dieren in levenden lijve. Van nieuwsgierige aapjes tot majestueuze leeuwen, het brengt hun fantasie tot leven en leert hen over de dierenwereld.
  • Avontuurlijke speelplekken: Naast het bewonderen van de dieren, kunnen kinderen zich uitleven in de avontuurlijke speelplekken die vaak te vinden zijn in dierenparken. Van klimmen en klauteren tot glijden, er is altijd wel iets te doen.
  • Gezellige gezinsuitjes: Een bezoek aan een dierenpark is een ideale gelegenheid om samen als gezin op pad te gaan. Het zorgt voor onvergetelijke herinneringen en versterkt de familiebanden.

2e kaartje gratis bij 5 dierenparken

Apenheul (actie is geldig t/m 10 november 2024)

De Apenheul in Apeldoorn is een uniek park waar apen vrij rondlopen en bezoekers kunnen verrassen. Het is een paradijs voor aapliefhebbers met meer dan 33 verschillende soorten. Een perfect uitje voor liefhebbers van dieren en natuur.

Dierenparken Apenheul
Klik hier voor meer info

ZOO Planckendael (actie is geldig t/m 31 maart 2025)

ZOO Planckendael in België (Mechelen) biedt een wereldreis langs vijf continenten, waar je oog in oog kunt staan met dieren van over de hele wereld. Met speeltuinen en picknickplekken is het ideaal voor een gezinsdagje uit.

Zoo Planckendael
Klik hier voor meer info

SEA LIFE Scheveningen (actie is geldig t/m 31 maart 2025)

Bij SEA LIFE Scheveningen duik je in de fascinerende onderwaterwereld. Kinderen kunnen hier verschillende diertjes aanraken, zoals zeesterren en krabbetjes, en alles leren over het zeeleven. Een betoverende ervaring voor jong en oud.

Sea life Scheveningen
Klik hier voor meer info

Avonturenboerderij Molenwaard (actie is geldig t/m 31 maart 2025)

Op de Avonturenboerderij Molenwaard draait alles om het platteland en boerderijleven. Kinderen kunnen hier spelen, leren en ontdekken hoe het leven op de boerderij eraan toegaat. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Avonturenboerderij Molenwaard
Klik hier voor meer info

Dierenpark ZiE-ZOO (actie is geldig t/m 31 maart 2025)

Dierenpark ZiE-ZOO is een bijzondere dierentuin waar je zeldzame en bedreigde diersoorten kunt bewonderen. Het park zet zich in voor de bescherming van deze dieren en biedt een leerzame ervaring voor zowel jou als je kind.

Dierenparken Ziezoo
Klik hier voor meer info

Extra info: Uitjes actie 1+1 gratis kaartje

Om je tweede gratis kaartje te verzilveren moet je zijn ingelogd met je AH.nl profiel. Bij iedere 4 zegels ontvang je het tweede kaartje gratis van hetzelfde uitje. Het is mogelijk om verschillende kaartjes van hetzelfde uitje te combineren (bijvoorbeeld een volwassene en kind kaartje voor de Apenheul). Je ontvangt dan de korting op het goedkoopste kaartje.

Lees ook: Bij deze 3 geweldige pretparken krijg je tot en met 3 november 2024 het 2e kaartje gratis

Foto: Getty Images
Tekst: Suzanne de Bakker