Deze sterrenbeelden kunnen moeilijk relaxen op vakantie

Deze sterrenbeelden kunnen moeilijk relaxen op vakantie

Hoewel veel mensen op vakantie gaan om tot rust te komen, lukt veel mensen dat niet helemaal. Zij willen elke dag wat ondernemen en kunnen maar moeilijk op hun strandbedje blijven liggen. Merk jij dat je nooit écht tot rust komt op vakantie? Dan ligt dat waarschijnlijk aan je sterrenbeeld. 

Tweelingen

Het voorbereiden van een vakantie is al een enorme taak op zich. Waar gaat de reis naartoe? Wat neem je allemaal mee? Hoe gaat het inchecken in zijn werk? Voor Tweelingen is dat geregel maar niks. Je raakt al vermoeid bij de gedachte om een reis te plannen. Daarom kies jij liever voor leuke dagjes weg binnen Nederland. Daarbij hoef je van tevoren niet zo te stressen. 

Maagd

Wanneer Maagd op vakantie gaat, kan er geen toeristische trekpleister worden overgeslagen. Je moet echt alles gezien hebben, voordat je naar huis gaat. En dan hebben we het nog niet eens over al die leuke koffie- en eettentjes die jou zijn aangeraden. Op vakantie ben jij de hele tijd in de weer, waardoor je niet echt goed tot rust komt. Vergeet je niet dat een vrije dag op vakantie ook erg lekker kan zijn, Maagd?

Lees ook: Oeps: deze sterrenbeelden komen altijd te laat

Boogschutter

Niet alleen bij Maagd zorgt vakantie vaak voor stress, ook Boogschutter komt moeilijk tot rust. Al heeft dat een andere reden. Je houdt niet veel van routine, terwijl dat op vakantie wel vaak de gewoonste zaak van de wereld is. Je gaat ontbijten, pakt je spullen voor het strand en gaat ‘s avonds een hapje eten, om dat de dag erna allemaal over te doen. Dit is voor jou veel te saai, waardoor je geïrriteerd raakt. Ga er daarom regelmatig op uit en plan bijvoorbeeld om de dag een leuke activiteit om je vakantie onvoorspelbaar te houden. 

Ram

Ram heeft moeite om het werk los te laten. Op vakantie blijf je je afvragen of alles goed gaat op je werk en je kan het ook niet goed hebben als je dingen nog niet hebt afgerond. Dit blijft in jouw hoofd spelen, waardoor er een donderwolk boven jouw strandbedje hangt. Probeer je werk toch los te laten, Ram. Iedereen heeft recht op een fijne vakantie en dat geldt ook voor jou. Zet je mail daarom opzij en pak er een fijn boek bij voor wat afleiding. Hoe meer je tot rust komt, hoe beter je bij thuiskomst weer zal presteren op je werk. 

Vriendin’s favoriet

Astrologie is momenteel ongekend populair en met Het staat in de sterren van Cosmopolitan’s expert Bente de Bruin leer je op een heldere, niet-zweverige manier je volledige horoscoop te begrijpen. Ontdek de fascinerende wereld van sterrenbeelden, planeten en zelfinzicht. Ideaal voor beginners. Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Bron: Margriet
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.

Bente de Bruin