rood in de slaapkamer bevordert seks

Weekhoroscoop: in bed is het vuurwerk voor dít sterrenbeeld

De Kreeft voelt zich een beetje somber en de Stier gaat haar eigen gang. Wat vertellen de sterren deze week over jouw leven?

12 t/m 18 augustus 2024

Leeuw

23-07/23-08
Je (schoon)familie zorgt voor opschudding. Een plotseling besluit zet de boel nogal op zijn kop. Met vriendinnen heb je een leuk uitje of ga je op vakantie. Dat wordt echt een dolle boel! Je geld gaat goed.

Maagd

24-08/22-09
Je brengt een bezoek aan de kapper of schoonheidsspecialiste. Op je werk heb je het gevoel dat je mening niet gehoord wordt. Daardoor ga je op slot. Verzamel informatie om je mening kracht bij te zetten.

Weegschaal

23-09/22-10
In een groep voel je je niet zo op je gemak. Je hebt het gevoel dat je moet meedoen of voelt geen aansluiting. Thuis kun je uren met iets bezig zijn, zoals iets creatiefs. Je verliest zelfs de tijd. Lekker zo doorgaan!

Schorpioen

23-10/22-11
Een familielid maakt een opmerking die je nogal dwars zit. Je partner houdt zich afzijdig, daarom deel je je verhaal met een vriendin. Overigens is het in de slaapkamer nog steeds vuurwerk. Dat voelt goed.

Boogschutter

23-11/21-12
Op je werk verandert er plotseling van alles. Onrustig, maar ook een uitnodiging om dingen anders aan te pakken. Met je leidinggevende zit je in ieder geval op één lijn. Zijn of haar steun heb je.

Steenbok

22-12/20-01
Je gezondheid is top. Je hebt energie en zorgt goed voor jezelf. Blijf wel je grenzen in de gaten houden, want het betekent niet dat je alles aankunt. Je hebt contact met iemand met een buitenlandse achtergrond.

Waterman

21-01/19-02
Met de Volle Maan in jouw teken kun je je nogal onrustig voelen. Dat betekent rusteloze benen, slecht slapen of je moeilijk kunnen concentreren. Zoek een uitlaatklep om die onrust kwijt te kunnen, zoals sporten.

Vissen

20-02/20-03
Op je werk ben je ongeduldig als beslissingen niet snel genoeg gaan. Je ergert je aan dingen en dat haalt je uit je slaap. Thuis ben je iets aan het opknappen of heb je meer mensen over de vloer. Daar geniet je van.

Ram

21-03/20-04
Je raakt in een flow door lekker actief bezig te zijn en te kiezen voor plezier. Sommige ideeën en waarden botsen met die van je omgeving. Hierdoor begrijpen jullie elkaar niet. Ga samen op onderzoek uit.

Stier

21-4/20-05
Je gaat graag je eigen gang. Je vindt het daarom vervelend als je van je familie van alles moet. Gelukkig laat je je er niet door op je kop zitten. Je zit lekker in je vel en kiest voor dingen die je een goed gevoel geven.

Tweelingen

21-05/21-06
Je hebt genoeg zelfvertrouwen, maar durf je ook echt anders te zijn? Met andere woorden: ben je authentiek? Dat is een vraag die je jezelf geregeld stelt. Thuis maak je het gezellig en voel je je op je best.

Kreeft

22-06/22-07      
Je voelt je af en toe een beetje somber. Daarbij ervaar je weinig steun van je vriendinnen. Waarschijnlijk hebben ze het druk. Maar deel je je gevoelens wel? Als je je niet uitspreekt, kunnen ze je niet helpen.

Tekst: Natasja Kuipers
Foto: Getty Images

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.