Ontwerp Zonder Titel 2024 08 02t142558.889

Colleen Hoover-fans, opgelet: er worden nog twee andere boeken verfilmd

It Ends With Us is op dit moment in de bioscoop te zien, maar er worden nog twee andere boeken van Colleen Hoover verfilmd.

Colleen Hoover

Colleen Hoover schrijft vooral boeken met romantische thema’s en heeft op dit moment 26 boeken uitgebracht. Eén van de populairste verhalen is It Ends With Us en de verfilming hiervan is op dit moment te zien in de bioscoop. Een tijdje geleden werd al bekend dat ook het boek Verity verfilmd zal gaan worden, maar nu blijken er niet één maar twee nieuwe Colleen Hoover films aan te komen en dat is voor alle fans natuurlijk geweldig nieuws. Het derde boek dat aan het lijstje kan worden toegevoegd is Regretting You. Verity is een thrillerverhaal over schrijfster Lowen die de kans krijgt om de boekenreeks van Verity Crawford af te maken. Verity kan dit niet meer doen door een auto-ongeluk. Om inspiratie te krijgen trekt Lowen in bij Jeremy en Verity, maar dan gebeuren er rare dingen en wordt door een manuscript de schokkende waarheid onthult.

Lees ook: Déze dramafilm wil je in augustus zeker nog in de bioscoop zien

Regretting You

Het verhaal Regretting You gaat over een moeder-dochter relatie. Morgan wordt op zeventienjarige leeftijd zwanger van de nu zestienjarige dochter Clara. Terwijl de twee flink botsen, maar vader Chris probeert de vrede te bewaren tussen de overbezorgde moeder en vrijgevochten dochter. Als vader Chris betrokken raakt bij een ernstig ongeluk, stort hun wereld in en komen er elke dag nieuwe geheimen aan het licht. Hierbij raken moeder en dochter steeds verder van elkaar verwijderd en is het de vraag of ze elkaar weer zullen terugvinden?

Lees ook: Zin in een zomer vol spanning? Deze 3 boeken laten je niet los

Foto: GettyImages

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.