flirten relatie

Déze 3 sterrenbeelden willen vaak te snel gaan in een relatie

Bijna iedereen loopt weleens te snel van stapel als het op relaties aankomt. Bij déze sterrenbeelden lijkt het echter een gewoonte te zijn.

1. Ram

Een Ram is vaak erg enthousiast en kan hierdoor soms iets te snel gaan als het om de liefde gaat. Als een Ram iemand leert kennen tijdens een avondje uit of een vakantie, fantaseert hij of zij al direct over een mooie toekomst samen. Hij of zij brengt ook direct vriendinnen op de hoogte van deze potentiële (ware) liefde. Doordat een Ram zo snel gaat, worden ‘red flags’ weleens over het hoofd gezien.

2. Weegschaal

Een Weegschaal vindt het fijn om een vaste relatie te hebben en hierdoor loopt hij of zij vaak op de zaken vooruit. Een Weegschaal ontdekt één of twee positieve eigenschappen van de ander en mist eventuele negatieve eigenschappen. Soms kan dit natuurlijk goed uitpakken, maar soms komt hij of zij tot de ontdekking toch iets te snel te zijn gegaan.

Lees ook: Deze sterrenbeelden kunnen moeilijk relaxen op vakantie

3. Vissen

Op het moment dat Vissen een romantische klik met iemand voelen, fantaseert hij of zij direct over een toekomst samen. Doordat Vissen vaak dromerig zijn, wordt alles door een iets te geromantiseerde lens bekeken. Vissen zijn empathisch en kunnen makkelijk connecties aangaan. Eén date leidt er vaak toe dat hij of zij de hele dag/hele week met iemand doorbrengt en dit kan al snel heel serieus worden.

Vriendin’s favoriet

Leer je geboortehoroscoop lezen in Leven met de sterren van wereldberoemd astrologe Yasmin Boland! In het moment van je geboorte, in combinatie met de stand van de planeten, ligt verbazingwekkend veel informatie besloten. Boland helpt je stap voor stap het mysterie van het leven te ontrafelen… Voor meer informatie klik op onderstaande button.

Lees ook: Weekhoroscoop: in bed is het vuurwerk voor dít sterrenbeeld

Foto: GettyImages
Bron: Bustle.com

Meer Vriendin? Volg ons op Facebook en Instagram. Je kunt je ook aanmelden voor onze wekelijkse Vriendin nieuwsbrief.